Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Οι φαύλοι διυλίζουν τις συντάξεις και καταπίνουν ελέφαντες-λίστες φοροφυγάδων φοροκλεπτών




Αυτά τ’ έζησα, τα γεύτηκα, τ’ ένοιωσα, τα εμπέδωσα νεαρέ μου φίλε. Δεν τα καταγγέλλω κάθ’ ημέρα; Βλέπεις τα παιδαρέλια που παριστάνουν τους σοφούς, τους κακούς δαίμονες υποστηρίζουν εκόντες, άκοντες.

Δύο φορές κάηκε το σπίτι μου, το 43 από τους γερμανούς και το 47 από τους ταγματασφαλίτες που αν και δοσίλογοι όχι μόνον δεν καταδικάστηκαν, αλλά ολοκλήρωσαν τα ολοκαυτώματα σε βάρος και των γνήσιων αγωνιστών της εθνικής αντίστασης.

Ξεριζώθηκαν οι γονείς κι οι παππούδες μας το 22, ύστερα από μια σφαγή, τύπου σουλτάν μερεμέτ κι αλλά Κεμάλ Αττατούρκ, του 50% περίπου των προγόνων μας και παρουσιάζουν τον ξεριζωμό ως ανταλλαγή ηθελημένο. Σ' αυτό το έγκλημα Βενιζέλος και Κωνσταντίνος είναι πρωταγωνιστές και συνένοχοι. Έβγαλαν λάδι και τον Κεμάλ, τον σφαγέα του Ελληνισμού.

Υπάρχει μια κλίκα από το πολιτικό Πάνθεο που ενώ φορούν τη μάσκα των Εθνοπατέρων μας γδέρνει κυριολεκτικά. Όλες τις συμφορές μας από το 1821 μέχρι και σήμερα, ενώ τις έχει χρεωθεί ιστορικά, όχι μόνον δεν τιμωρήθηκε ΑΥΤΗ Η ΚΛΙΚΑ, αλλά εμφανίζεται και ως σωτήρας.

Είναι λάθος τραγικό, ν’ εμπλεκόμαστε  σε φθηνούς ιδεολογικούς καβγάδες  εμείς οι συνομιλητές, μεταξύ μας, στα διάφορα Φόρουμ. Είναι χάσιμο χρόνου. Τφεκάμε στου Καραγκιόζ το γάμο.
Να γράφουμε και να διατυπώνουμε, ό,τι και αν θέλουμε να προτείνουμε, με προσοχή και με απόλυτη τεκμηρίωση.

Πρέπει να τυφεκούμε ενάντια αυτών που μας μερεμετεύουν για να μας ελέγχουν, να μας κρατούν ομήρους, για να μας παραπλανούν, να μας κλέβουν, να μας μακελεύουν, να μας στερούν το οξυγόνο Ζωής, να μας εξαθλιώνουν, να μας ξεπουλούν και να μας εξαχρειώνουν.

Λέμε πολλά, αλληλοπροκαλούμαστε και δεν προχωρούμε σε τίποτε πρακτικό και θετικό, να θεραπευθούμε, από τις «ξερόλες και σοφές εγωπάθειές μας». Και μετά απ’ αυτή την συνειδητή κι’ επίπονη αυτοκάθαρσή μας, να βάλουμε στο στόχαστρο μας την ανατροπή, την τιμωρία και την εθνική μας κάθαρση και την αληθινή παλιγγενεσία της έρμης πατρίδας μας.


Τι θα κάναμε, αν είμαστε ναυαγοί σε μια χώρα ξεκομμένη από τον άλλο κόσμο; Θα ξεκινούσαμε από την αρχή μ’ ένα μεγάλο αβαντάζ. Θα ξεκινούσαμε με μηδενικό χρέος.

Αυτό τον άγνωστο χώρο του ναυαγίου μας τον έχουμε. Είναι πατρίδα μας, με βουνά από υποδομές. Να διώξουμε τους κακόβουλους δαίμονες, να αγνοήσουμε το χρέος, μαζί μ’ εκείνους που μας το φόρτωσαν, ν’ ανασκουμπωθούμε και φτου κι’ από την αρχή.

Τι θα μας πάρουν η Λαγκάρτ κι’ η Μέρκελ που εκπροσωπούν τους δανειστές που με ζηλευτή πρόθυμη πανουργία μας δάνεισαν, για να μας καθυποτάξουν επικυριαρχικά και οικονομικά; Επί πλέον έχουμε στο ναυάγιο και τον αρχικαπετάνιο του Σύριζα που αντικαθιστά αυτούς που οδήγησαν το σκάφος στο νησί του Αρχιπελάγους του Πουθενά. Καιρός είναι να δοκιμάσουμε και την αριστερή του αρχιμαστοριά.       

Φίλοι Νουδίτες, Σοσιαλιστές Πασοκίτες, ΚΚΕψιλίτες, Χρυσαυγίτες και Διαμαρτυρόμενοι Καμμενίτες, κάντε υπομονή και ξεκουραστείτε, για τέσσερες τετραετίες. Στις επόμενες θα μπήτε στη διαδικασία διεκδίκησης της εξουσίας με γνήσιους αμεσοδημοκρατικούς κώδικες ισοδύναμων όρων. Αφού προηγουμένως γίνει κι’ η εσωκομματική σας κάθαρση, από τα όποια δαιμόνια της μάσας και της χάψας.

Τίποτε δεν μπορούν να μας κάνουν ως λαό και είμαστε πιο φερέγγυοι από την αφερέγγυα πολιτική κλίκα που μας οδήγησε στο γνωστό αδιέξοδο. Θα δεσμευθούμε, πάντα, ως ενωμένος λαός, ότι θα τους πληρώσουμε το κεφάλαιο και μόνον, αρχίζοντας  την πρώτη δόση της αποπληρωμής στον εντέκατο χρόνο, μέσα στις επόμενες άλλες 49 ισόποσε δόσεις, από σήμερα. Με τη δέσμευση ότι θα μας στηρίξουν με νύχια και με δόντια στη προσπάθεια ανάκαμψης κι ότι δεν θα ανακατευτούν ξανά στα εσωτερικά  της χώρας μας. Ταύτα έφη Ζαρατούστρας του Νίτσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: