Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Είναι καθίκια και ανήθικοι, όσοι ψήφισαν τα μέτρα των μνημονίων;




 Καθίκια ναι. Δεν είναι μόνον ανήθικοι, είναι συνειδητοί εθνικοί μειοδότες. Μας ξεπουλούν, ακόμα και τη μάνα τους. Είμαστε τουλάχιστον αφελείς, όσοι πιστεύουμε και υποστηρίζουμε τους μνημονιακούς. Υποστηρίζουν προκλητικότατα τους κατάπτυστους καιροσκόπους, και όχι αζημίως.

Δημητρό μη μιλάμε για δημοκρατικές διαδικασίες. Δεν υπάρχει δημοκρατία. Είναι ψευδεπίγραφη. Επικρατούν οι φαύλοι από την επανάσταση του 1821, μέχρι σήμερα. Παντού τρελό φαγοπότι από τη καταραμένη φάρα των αδίστακτων κι' ατιμώρητων φαύλων.


Δεν σου κάνουν εντύπωση οι εξαγορές της Ζήμενς, και τ' αμέτρητα σκάνδαλα, τα γερμένα υποβρύχια του υπόδικου τέως υπουργού Τσόχα, οι θαμμένες γερμανικές κατοχικές αποζημιώσεις, το κρυφτούλι των λιστών με τους φοροφυγάδες κλπ;

Όλα αυτά αποτελούν έργα και ημέρες των «ηρώων» που υπερασπίζεσαι. Τί να πούμε, σε μυαλά, ώττα και όμματα που δεν αντιλαμβάνονται, δεν ακούν και δεν βλέπουν; «Τυφλοί γαρ, τον τε νούν, τα τ' ώττα, και τ’ όμματα».

Με την ευκαιρία πρέπει να καταδικάσουμε την ανοχή και τη σιωπή των άλλων αντικαπιταλιστικών κομμάτων που καμώνονται ότι ομιλούν την δημοκρατική διάλεκτο. Αν πράγματι θέλετε ν’ ανατρέψετε τη φαυλότητα και την ατιμωρησία των υπαίτιων του κάθε εθνικού μας κακού, τότε συνενώστε, όλες τις γνήσιες δημοκρατικές δυνάμεις και εξαφανίστε την κάθε πολιτική, οικονομική και κοινωνική βρωμιά και τη δυσωδία. Ξεπεράστε επί τέλους αυτά που σας διχάζουν και συσπειρωθείτε, σ’ ένα Παλλαϊκό Αγωνιστικό Μέτωπο, αμεσοδημοκρατικό.

Φώτη τι ζητάς με τ’ αστικοκαπιταλιστικά κόμματα; Ζήτα συγνώμη από τους ψηφοφόρους σου και γύρνα στα φιλολαϊκά σου μετερίζια. Δεν έχεις κανένα έρεισμα ν’ επιμείνεις, σ’ αυτό το ατόπημα του θεωρητικού ιστορικού συμβιβασμού. Συμβιβασμό με τ’ αρπακτικά του επίμονου, εύκολου κι’ ανήθικου πλουτισμού; Που αναπαράγει και διαιωνίζει τη φτώχεια, την εξαθλίωση και την εξαχρείωση της χώρας και του λαού μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια: