Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Μας ροφούν το αίμαι χαϊδολογώντας μας.

Βλαδίμηρε άριστη η αναφορά στο ότι υπάρχει η πόλωση. Και αποδεικνύεται από το γεγονός ότι δεν ξέρουμε τί θέλουμε και πως θα το διεκδικήσουμε. Κινούμεθα μηχανικά χωρίς προοπτική κι ελπίδα.

Μ' εξαίρεση ελάχιστων, αφυπνισμένων που δεν ακούονται, γιατί δ
εν υπάρχουν αυτιά να ακούν και μάτια βλέπουν. «Τυφλοί τα τε ώττα τον τε νούν». Υπάρχει τέτοια παραπληροφόρηση μαύρης προπαγάνδας που η πλειοψηφία του λαού πελαγοδρομεί μεταμορφούμενη σε αμνοερίφια.

Οι αρχιένοχοι φαύλοι, με τα ελεγχόμενα παπαγαλάκια της τετάρτης εξουσίας, διυλίζουν τις συντάξεις, ελαχιστοποιούν τις αμοιβές των εργαζόμενων και καταπίνουν τις λίστες των φοροκλεπτών φοροφυγάδων.

Με διάφορα σοφιστικά τεχνάσματα αμβλύνουν τη μεγάλη αλήθεια και τη μοιραία σύγκρουση, λόγω της Ταξικής Διαπάλης. Τονίζουν το Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια, ότι είμαστε όλοι παιδιά των ιερών και πολιτικών πατέρων που μας αγκαλιάζουν με περισσή στοργή κι' αγάπη.

Ότι οι πρώτοι φροντίζουν για τη σωτηρία της αμαρτωλής ψυχής μας κι’ οι δεύτεροι κοπιάζουν να βελτιώσουν τους όρους ζωής, χωρίς να κουνούν ούτε το δαχτυλάκι τους. Αντίθετα εντατικοποιούν την πίεση και την αρπακτικότητά τους.

Μας ροφούν το αίμαι χαϊδολογώντας μας. Είναι αχόρταγοι, αμετανόητοι και σκληροί οι μόνιμοι θύτες μας. Κι όμως τα πιστά αμνοερίφια, οι φανατισμένοι κομματόσκυλοι, οι βολεμένοι και τσούρμο χαχάνων, τους ακολουθούν στα τυφλά κι έτσι διαιωνίζεται η τυραννική εξουσία των λυκάνθρωπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: