Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Αντισυριζική Υστερία



Οι πραγματικοί ένοχοι για το άγριο φαγοπότι και τ’ άλλα πολλά ανομήματά τους, τρομοκρατήθηκαν από την άνοδο στο 27% του Σύριζα και το πυροβολούν αδίστακτα και καταιγιστικά, μ’ όλα τα θεμιτά κι’ αθέμιτα όπλα που διαθέτουν.

Και είναι φυσιολογικό και κοινωνικό φαινόμενο ν’ αντιδρούν μ’ αυτούς τους απαράδεκτους τρόπους οι φαύλοι που κακοποίησαν και ρήμαξαν οικονομικά, κοινωνικά και πολιτιστικά το λαό και τη χώρα μας. Εκείνο που δεν καταλαβαίνω όμως είναι, γιατί οι οπαδοί που είναι θύματά τους μόνιμα, στηρίζουν αυτή τη φάρα της ακολασίας και της συμφοράς.

Ο Άλέξης είναι αρχηγός του 27% του εκλογικού σώματος, περιστοιχίζεται από αξιόμαχους κι’ έμπειρους συναγωνιστές, κι’ επί πλέον έχει όλες τις προϋποθέσεις, να γίνει ο επόμενος Πρωθυπουργός του πολύπαθου λαού και της χώρας.

Το απαράδεκτο αυτό φαινόμενο έχει κάποια λογική και ιστορική εξήγηση. Ότι ο διχασμός του Κομμουνιστικού κινήματος και της ευρύτερης Αριστεράς και κυρίως η αντικομμουνιστική υστερία, πόλωσαν κι’ ομηροποίησαν αρκετό κόσμο στις στάνες του Αντιαριστερού Κοινωνικού Μετώπου, γενικότερα.

Όμως, δοκιμάστηκαν οι αστικές κεντροδεξιές προθέσεις και «δεξιοτεχνίες» των αντιλαϊκών επιδιώξεων, από το 49 μέχρι και τώρα. Δεν είδαμε άσπρη μέρα και είχε ως επίλογο την μεγάλη παγίδα της υπερχρέωσης και το γενικό ξεπούλημα του δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου.

Εφόσον ο λαός αποφάσισε, γιατί και οι παραπάνω όμηροι κοιλοπονάνε και πυροβολούν εν ψυχρώ ένα φιλολαϊκό κοινοβουλευτικό ανερχόμενο Κόμμα; Γιατί δεν κουνάνε το κεφάλι τους, έστω για μια φορά, ύστερα από τ’ αλεπάληλλα χτυπήματα που υφίστανται, μήπως συνέλθουν;

Ας σεβασθούνε οι όποιες πολιτικές ηγεσίες κι’ οπαδοί τους, την ετυμηγορία του Εκλογικού Σώματος, να μεριάσουν παλικαρίσια και ν’ αναγνωρίσουν και στον Σύριζα, το συνταγματικό κοινοβουλευτικό δικαίωμα ανάληψης της εξουσίας, εφ’ όσον είναι λαϊκή επιλογή. Θα δούμε τι ψάρια θα πειάνει και τα ξανά λέμε, καλοί μας φίλοι του παραδεισένιου άκρατου φιλελεύθερου καπιταλισμού.

Οι οπαδοί του αντιλαϊκού μετώπου, να μην φοβηθούν το Σύριζα, δεν πρόκειται να τους πάρει τα καλυβάκια τους. Αντίθετα θα τους τα προστατέψει, θα βελτιώσει τους όρους ζωής και θα ματαιώσει τα σχέδια των καιροσκόπων που επιδιώκουν να τους αρπάξουν τις μικροπεριουσίες τους, γι’ ένα κομμάτι ψωμί, λόγω της αφόρητης πείνας στην οποία σερνόμαστε θέλουμε δεν θέλουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: