Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Αποκατάσταση Ιστορικής Αλήθειας

Αγαπητή μου κυρία Α, σεβαστή μαμά των δύο παιδιών σου, προς λάθος πλευρά πυροβολείς. Και αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι προτιμάς τους δεξιούς πιστολέρο, από τ’ άλλα πολιτικά κόμματα.

Πρέπει να έφαγες αντιαριστερή-αντικομμουνιστική υστερία με το τσουβάλι και δεν είσαι η μόνη. Αυτοί που επέστρεψαν στον Σύριζα, δεν είναι η σαβούρα-τα σκουπίδια του ΠΑΣΟΚ. Είναι οι απογοητευμένοι αριστεροί που ξεγελάστηκαν και στήριξαν τους ψευτοσοσιαλι-η-στές του Ανδρέα, για δεκαετίες ολόκληρες. Με τα τελευταία γεγονότα, όμως, συγκάλυψης των υπεύθυνων της αλόγιστης υπερχρέωσης της χώρας και το γενικό ξεπούλημα της δημόσια και ιδιωτικής περιουσίας των φτωχών που επιχειρείται από τους μνημονιακούς, με πρωταγωνιστές τους Πασόκους-Νου Δου, έγινε η μεγάλη αποκάλυψη και για το λόγο αυτόν μετακινήθηκαν προς την αριστερά κυρίως οι δυνάμεις του Πασόκ κι οι αφυπνισμένοι ακομματικοί που μετακινούνται από κόμμα σε κόμμα, χωρίς κομματικές εμμονές.

Ο Ανδρέας εμφανίστ
ηκε αριστερότερος των αριστερών, μας είπε και ορισμένα, όπως η «Ελλάδα ανήκε στους Έλληνες» κλπ. Οι στόχοι του ήταν ν' ανακόψει την αριστερή αναζήτηση κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής λύσης του λαού.

Έχει δίκιο ο Γιάννης που μας αποκαλύπτει, ότι ο λαός μας δεν είναι σωστά πληροφορημένος, δεν διαβάζει και γι’ αυτό λαθεύει στις πολιτικές του επιλογές.

Το ΠΑΣΑΟΚ αποδείχτηκε το πιο αντιλαϊκό αστικό κόμμα και από τις διάφορες πολιτικές φίρμες που εμφανίζοταν η Δεξιά. Πασόκ και ΝΔ τρομάζουν το ρεύμα προς την Αριστερά. Γιατί υποστηρίζουν και προστατεύουν τους έχοντες και κατέχοντες που ανήκουν στους αρπακτικούς μεσάζοντες που αγοράζουν τον ιδρώτα των εργαζόμενων μ' αμοιβές μίζερης επιβίωσης και τα προϊόντα των αγροτοκτηνοτρόφων, σε τιμές κοντά στο κόστος παραγωγής.

Για να αποκαταστήσουμε την ιστορική αλήθεια, πρέπει να παραδεχτούμε, ότι στόχοι της αριστεράς και των κομμουνιστών ήταν είναι και θα είναι η προστασία της εργασίας, όσων ξενοδουλεύουν, των αγροτοκτηνοτρόφων και των μικρομεσαίων επαγγελματοβιοτεχνών, από τα νύχια των μεσαζόντων. Και για να πετύχει αυτός ο στόχος πρέπει να αλληλοστηριχθούμε εμείς που είμαστε τα μόνιμα θύματα αυτών των αρπακτικών κηφήνων, με κάποιες πολιτικές δυνάμεις φιλολαϊκές.

Και αυτές οι δυνάμεις δεν είναι οι πιστολέρο των αστικών κομμάτων, αλλά η ευρύτερη αριστερά. Αντί να χαρείς που ο Σύριζα από 4% πήγε στο 37%, μαλλιοτραβιέσαι αναθεματίζοντας τους αριστερούς που ξαναγύρισαν στην ταξική τους παράταξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: