Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Ο φιλελευθερισμός της ασυδοσίας

Επιστολή που έστειλα σε ιδιωτική εταιρία είσπραξης που επέλεξε η Ένερκα, για να ολοκληρώσει τη λεηλασία σε βάρος του λαού και της χώρας. Η Ένερκα είναι μια εταιρία οφσόρ που συμβλήθηκε με τη ΔΕΗ, να πουλά ηλεκτρική ενέργεια. Ήρθε άρπαξε μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια και κήρυξε πτώχευση και ούτε γάτα ούτε ζημιά.
"Αγαπητοί κύριοι……….............................................................."

"Έχω ακόμα να καταγγείλωω, ότι η ΔΕΗ στις 24/01/2012 σημειώνει ένδειξη μετρητού 84.900 Kvh, ενώ η Energa, στην ίδια ημερομηνία σημειώνει, στον ίδιο μετρητή 85.498 kvh.
Δηλαδή μας έχει χρεώσει 85.498-84.900= 598 kvh περισσότερες από αυτές που καταναλώσαμε. Αυτό σημαίνει ότι η Ένεργα, όπως αποδείχθηκε, δεν εμπνέει καμιά αξιοπιστία. Μας δίνει την υπόνοια ότι ήρθε να κλέψει τη χώρα μας και τους πολίτες της. Καταβάλαμε και το χαράτσι της πρώτης δόσης ΕΕΤΗΔΕ, όπως αποδεικνύεται από την απόδειξη των Ελτά μ’ ημερομηνία καταβολής 21-11-2011.

Τη δεύτερη δόση, ευτυχώς, των 200 ευρώ την πλήρωσα στο δημόσιο ταμείο, αντίγραφο του οποίου είχα στείλει στην Ένερκα.
Επειδή νοιώθω πολύ προσβεβλημένος από την κακόβουλη δράση της εταιρίας Ένεργκα, με μια πλειάδα φίλων μου που την εμπιστευθήκαμε και συμβληθήκαμε μαζί της, εξουσιοδοτήσαμε δικηγόρο, να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά ενάντια σ’ αυτήν, βάσει κάποιων στοιχείων που περισυλλέξαμε, για το βίο και την πολιτεία της.

Είναι λάθος να περιμένουμε από μια πολιτεία που αφήνει το λαό και τη χώρα, εν ονόματι του "φιλελευθερισμού της ασυδοσίας", έρμεους στη διάθεση των όποιων καιροσκόπων του εύκολου και παράνομου πλουτισμού, να κάνει τη κάθαρση προς πάσαν κατεύθυνση, προστατεύοντας τα συμφέροντα των συμπολιτών, διώκοντας και τιμωρώντας τους όποιους κακόβουλους εισβολείς..
Κάθε συμπολίτης μας, πρέπει ν’ αποτελεί κι ένα ξεχωριστό αγωνιστικό μετερίζι κατά της διαφθοράς, των υφαρπαγών, της κακοδιαχείρισης και λαμογιάς."

Δεν υπάρχουν σχόλια: