Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Ποίοι παρατείνουν τη ζωή των επάρατων καιροσκόπων





Εύγε στον σύντροφο Γ. Πάντζα. Αρθρώνει εύστοχες κουβέντες. Κατά του συντηρητικού βουλευτού Μιλτιάδη Ι. Βαρβιτσιώτη που με σοφιστικές αναξιότητες διαστρέβλωσε λόγια και προθέσεις του παραπάνω αναφερόμενου μαχητικού βουλευτή του Σύριζα. Όσον αφορά την ανώτατη ιδιωτική παιδεία, σε μια συζήτηση της Επιτροπής της Βουλής.

Ας προσέξουν κάποιοι βουλευτές που δεν επιλέγουν αποτελεσματικά βόλια και δίνουν αφορμές στους  αντιδραστικούς, τύπου Μιλ. Βαρβιτσιώτη.

Βλέπετε τον «Τσατζόπουλο» τον καυχηθέντα, ότι «πήδηξε» τον μισό γυναικείο πληθυσμό Αθηνών και περιχώρων, για ν’ αποδείξει, ότι δεν είναι γκέυ, άκουσον, άκουσον. Τον Λαφαζάνη που δεν είναι έτοιμος να κυβερνήσει. Άλλους που αναγνωρίζουν τα χρέη προς τους καιροσκόπους που πάνε να μασήσουν  τους έλληνες ιδιώτες και το δημόσιο, κι' άλλοι, που δεν θέλουν να βγούνε από την Μερκελική Ευρωζώνη του Xάλυβα, των τραπεζιτών και όλων των μορφών Μεσαζόντων εκμεταλλευτών στρατηγικών Αγαθών  κι’ Ενέργειας.

Ο λαός του 27% που στήριξαν τον Σύριζα προσβλέπουν με λαχτάρα, σε μια Αριστερή φιλολαϊκή Κυβέρνηση του Ελληνικού λαού και μιαν Ευρώπη των λαών. Δεν έχει το δικαίωμα κανείς από τις γνήσιες δημοκρατικές δυνάμεις, ν’ αγνοήσει τα θέλω, ως δικαίωμα αξιοπρεπούς ζωής του πολύπαθου λαού μας.

Κάποτε η Αριστερά με επικεφαλής το ΚΚΕ, είχε αποκτήσει, με αίμα και θυσίες, νόμιμη συγκυβέρνηση των μαχόμενων και επαρκώς εξοπλισμένων Ελλήνων Εαμοελασιτών, με μια αγωνιστική βάση 1,8 εκατομμυρίων ψηφοφόρων, την συγκυβέρνηση του Βουνού των Κορυσχάδων.  

Και χάριν της ιδεολογικής τους πατρίδας τη Μόσχα, παρέδωσαν την εξουσία στη κεντροδεξιά και τους υπόδικους, γι' εθνική μειοδοσία - επιορκία ταγματασφαλίτες, υποστηρικτές των δυνάμεων κατοχής κι' ολοκαυτωτές-σφαγείς, αγωνιζόμενων ελληνικών πόλεων και χωριών.

Οι τελευταίοι συνέχισαν,  αφού αμνηστεύθηκαν, με την ευλογία των αγγλοαμερικάνων, την εξόντωση των αριστερών, και κατά τον μονόπλευρο εμφύλιο, στη διάρκεια του δεκαεξάμηνου 45-46 και κατά τη διάρκεια του δίπλευρου εμφύλιου  1946-1949.

Αυτές οι παραφωνίες στελεχών και βουλευτών του Σύριζα, μας τρομάζουν, γιατί συνειρμικά μας θυμίζουν τα τραγικά λάθη και τις άλλες αναξιότητες της διχασμένης, μια ζωή, αριστεράς.

Σύντροφοι επαγρυπνείτε. Εκφράζετε την ελπίδα και τ’ όχημα της Νίκης. Δεν επιτρέπονται άλλες αποτυχίες. Οι συνθήκες είναι ευνοϊκότατες, για μια αναίμακτη κοινοβουλευτική Νίκη που, αν μη τι άλλο, θ’  εξαναγκάσει τις δυνάμεις της μάσας, της χάψας και της διαρπαγής, να βάλουν νερό στο κρασί τους, υπέρ των μόνιμων θυμάτων τους, τον ελληνικό αγωνιζόμενο λαό μας. Οι Αριστερές αγωνιστικές δυνάμεις, διαθέτουν στελέχη επιστημονικού κι εμπειρικού κύρους, φτάνει να σταματήσουν οι μοιραίοι γκαφατζήδες.
Αυτοί παρατείνουν τη ζωή του ψυχορραγούντα θηρίου τ’ απαξιωθέντα φιλελεύθερου καπιταλισμού. Δέστε σχετικό σχόλιο:





Δεν υπάρχουν σχόλια: