Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Η ΣΠΙΘΑ και ο Εθνικός μας Συνθέτης – Η σύγχρονη Φιλική Εταιρία.

Αγαπημένοι φίλοι και σύνεδροι των φιλόξενων βημάτων επικοινωνίας του Facebook, επιτρέψτε μου να μοιραστώ μαζί σας την απέραντη χαρά που με λαμπάδιασε, μαζί μ’ αμέτρητους παλλόμενους συμπολίτες, από συγκίνηση ελπίδας, προσδοκία και μέθεξης. Αυτή δεν ήταν μια συνηθισμένη ομιλία. Δεν ήταν μια παρουσία ενός νέου βιβλίου, ένα ρεσιτάλ πιάνου, μια συναυλία.

Ήταν ένα σάλπισμα λαϊκής διαπάλης, ένα κάλεσμα λαϊκής εξέγερσης, μια πατριωτική προσταγή, για νέους εθνικοαπελευθερωτικούς αγώνες. Αγώνες για το δικαίωμα να ζούμε, αγώνες για δουλειά, αγώνες αξιοπρέπειας, τιμής και απελευθέρωσης.

Αγώνες ενάντια σ’ ύπουλους και αθόρυβους εχθρούς που μας ταλάνισαν, εξαθλίωσαν και ετοιμάζονται να μας δώσουν την χαριστική βολή και σ’ εμάς, αλλά και στους απογόνους μας.

Εχθροί που κουρέλιασαν την Ελλάδα του χτες, τσακίζουν τη χώρα και το λαό μας σήμερα και υπονομεύουν την Πατρίδα του αύριο. Ανελεείς εκπρόσωποι-πράκτορες ξένων οικονομικών καιροσκόπων διεθνών δανειστών, εργολάβων και προμηθευτών. Που έχουν αναρριχηθεί στις κορυφές του δήθεν κοινοβουλευτικού δημοκρατικού πολιτεύματός μας.

Αδίστακτοι καιροσκόποι, αχόρταγα και αδηφάγα λαμόγια, μάστοροι στη μαύρη προπαγάνδα, μαιτρ στη παραπληροφόρηση και τη διαστρέβλωση. Δεξιοτέχνες στα ξεπουλήματα των λαϊκών και εθνικών κατακτήσεων, της μίζας, της μάσας, χάψας και της αρπαχτής.

Είναι αυτοί που διαιωνίζουν τον φαναριωτισμό, τον κοτσαμπασισμό και τους όποιους εθνικούς μειοδότες. Συμμαχούν και υπηρετούν τους μεγάλους διεθνείς οικονομικούς και πολιτικούς δυνάστες και κάθε εισβολέα επικυρίαρχο καταπιέζοντας, προδίδοντας, καταδίδοντας και αφανίζοντας τους έντιμους αγωνιστές που τολμούν να τους εναντιωθούν. Είναι αυτοί που εν καιρώ πολέμου οι λαοί ενώ αφανίζονται αυτοί ζαμπλουτίζουν χωρίς ίχνος γρατσουνιάς

Αυτό το οργανωμένο αντικοινωνικό μόρφωμα-σίχαμα υπηρετεί κατά τον λατρευτό μας Μίκη Θεοδωράκη στο Διεθνές Σιωνιστικό Έκτρωμα που με αφορμή το ολοκαύτωμα των εβραίων από το Χίτλερ, άρχισε να ενεργεί χιτλερικά σε βάρος των λαών του κόσμου, με σκοπό την Παγκόσμια Οικονομική Κυριαρχία, μέσα από το Διεθνές τραπεζιτικό και χρεωπιστωτικό σύστημα, το οποίο ελέγχει.

Για το λόγο αυτό μας καλεί, ν’ αντισταθούμε, μέσα από τη ΣΠΙΘΑ του, το κίνημα των ανεξάρτητων πολιτών. Γιατί είναι εξόφθαλμες οι προθέσεις του επιθετικού και αφηνιασμένου Παγκόσμιου ληστρικού Σιωνισμού, ότι με την υπερχρέωση της Ελλάδας, μέσα από τα μνημόνια και τη συνειδητή συνδρομή και των πεμπτοφαλαγγιτών μας, θα μας λεηλατήσουν τον εθνικό μας πλούτο και θα ρίξουν το λαό μας σ’ ένα σκοταδισμό χειρότερο από εκείνο του Μεσαίωνα. Κάντε κλικ: http://www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=17533&subid=2&pubid=19242758.

Δεν υπάρχουν σχόλια: