Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Απάντηση σε αίτημα γνωριμίας

Αγαπητή μου κυρία Rosalba Cottone, η φιλία είναι το υψηλότερο κοινωνικό αγαθό. Είθε να επικρατήσει ανάμεσα σ' όλους τους ανθρώπους της Υφηλίου, για να μπορούν, να συνεννοούνται, να συνεργάζονται και να προκόβουν. Θα σταματούσαν οι όλέθριοι πόλεμοι και θα επικρατούσε η πολυπόθητη Ειρήνη στον κόσμο. Ανταποκρίνομαι λοιπόν στο κάλεσμά σου και σου συστήνομαι.

Μ' αρέσει η φιλοσοφία, ασχολούμαι με τη μελέτη των ανθρώπινων σχέσεων, η προέλευσή μας και ο προορισμός μας, ως ανθρώπινες οντότητες. Ασχολούμαι με τη συγγραφή ειδικών σχέσεων τ' ανθρώπου με τις πολιτικές και θρησκευτικές ηγεσίες και τις επιδιώξεις τους.

Είμαι 75 ετών, έχω μια τρυφερή σύζυγο και τρία παιδιά, εκ των οποίων δύο αγόρια 26 και 40 ετών και μια κόρη 39 χρόνων που κατοικεί και εργάζεται στη Ρώμη. Το μήνυμά σας δεν το διάβασα ακόμα, γιατί υπάρχει ένα προσωρινό κώλυμα, προφανώς με κάποια αδυναμία επικοινωνίας με το FACEBOOK που σύντομα, πιστεύω ότι θα ξεπεραστεί. Αυτά προς το παρόν και χαίρομαι για την γνωριμία. Στη διάθεσή σας, Ιωάννης Αναστασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: