Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Το μαύρο χάλι της Αριστεράς και των άλλων κομμάτων

Αγαπητέ φίλε Νespa, Η αριστερά έχει πράγματι το μαύρο χάλι της. Έχει παραβιάσει τη διαχρονική νομοτέλεια η "Ισχύς εν τη Ενώσει". Στις κρίσιμες και καθοριστικές στιγμές, μετά την απελευθέρωση της Ελλάδας από την τριπλή κατοχή που κράτησε από τις 6-4-41 μέχρι τις 12-10-44 που αναχώρησαν αναίμακτα από την Αθήνα οι Γερμανοί, κατ’ εντολή των Άγγλων, δεν ενήργησε σύμφωνα με τα συμφέροντα της χώρας μας, αλλά σύμφωνα με τα συμφέροντα της ιδεολογικής της πατρίδας των ΣΟΒΙΕΤ.

Αλλά αγαπητέ μου φίλε και τ' άλλα κόμματα τί θαρρείς, ότι έπραξαν; Μία σειρά από διορισμένους πρωθυπουργούς του κέντρου, όπως Εμμανουήλ Τσουδερός, Γεώργιος Παπανδρέου, Νικόλαος Πλαστήρας κλπ, ευνόησαν τα ανθελληνικά σχέδια του Τσόρτσιλ και των αμερικάνων και επανέφεραν την μοναρχική δεξιά και συνέργησαν να γίνει ο σκοτεινός εμφύλιος, για να σωθούν, δήθεν η "πατρίδα και η ορθοδοξία", από το αθεϊστικό κομουνιστικό «μίασμα».

Στις ιστορικές αναλύσεις-αναφορές πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί, ώστε κάποτε να απαλλαγούμε από την μαύρη προπαγάνδα των σκοτεινών διχαστών που συντήρησαν και επέβαλαν τον καπιταλιστικό φιλελευθερισμό που δημιουργεί τις οικονομικές, κοινωνικές αφόρητες κρίσεις, σαν αυτή που περνάμε σήμερα. Πολύ φοβάμαι, ότι οι δανειακές υπερχρεώσεις έγιναν σκόπιμα, για να μας φάνε τα πετρέλαια του Αιγαίου και άλλους θησαυρούς του υπεδάφους της χώρας μας. Γιατί οι πολεμοι πλέον έγιναν εντάσεως οικονομικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: