Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Οι άγγλοι και οι άλλοι σύμαχοί μας πάντα μας αγνοούν και μας ζημιώνουν

Οι Άγγλοι μας πρόδωσαν πολλές φορές. Στον πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο που άρχισε τον Αύγουστο του 1914 και έληξε στις 11 Νοεμβρίου 1918, αφού μας έσυραν μέχρι και την Κριμαία, κατά των μπολσεβίκων, μια στρατιωτική επέμβαση ενάντια σε επαναστατημένο λαό, για την οποίαν την πλήρωσε ο Ελληνισμός του Πόντου με ξεριζωμούς, γενοκτονίες και Μικρασιατική καταστροφή, με την οποίαν χάσαμε τα παράλια της Μ. Ασία και την Ανατολική Θράκη.

Το νέο καθεστώς της κομουνιστικής Ρωσίας θυμωμένο από τον Βενιζέλο, για την στρατιωτική συνδρομή των Λευκορώσων το 1918 και επειδή εξέλαβαν τον Κεμάλ ως σοσιαλιστή επαναστάτη κατά των Σουλτάνων, τον ενίσχυσαν οικονομικά, σε καύσιμα και σε πυρομαχικά, εναντίον των Ελληνικών εκστρατευτικών στρατευμάτων προς Άγκυρα.

Οι Άγγλοι με την έγκριση και του Ε. Βενιζέλου, αφόπλισαν τον Ελληνισμό του Πόντου και τα παρέδωσαν στα Αστυνομικά Τμήματα των ηττημένων Τούρκων, με αποτέλεσμα, όταν άρχισαν το 19-22 οι διωγμοί και η δεύτερη γενοκτονία σε βάρος των Ελλήνων του Πόντου, αφοπλισμένοι από 27.000 όπλα, τα περισσότερα από την ενίσχυση των τσαρικών στρατευμάτων που κατείχαν τον Ανατολικό Πόντο, δεν μπόρεσαν ν’ αντισταθούν και εξοντώθηκαν 355.000 αμάχων.

Η πρώτη γενοκτονία έγινε το 1915 από τους Εμβέρ, Ταλαάτ, Τσεμάλ-Τσεβήτ και τον μοιραίο γερμανό αρχιστράτηγο φον Λίμαν Στάδερς, ως σύμβουλο που τους υπέδειξε τον αναίμακτο λευκό θάνατο που περιελάμβανε ασταμάτητες πορείες, εξαντλητική πείνα και δίψα, αφόρητο ψύχος και καύσωνα και άλλες σατανικές μεθοδεύσεις.

Στο δε λιμένα και προκυμαία της μαρτυρικής Σμύρνης οι καλοί μας σύμμαχοι Άγγλοι, Γάλλοι και Ιταλιάνοι, όχι μόνο δεν εμπόδισαν, δεν προστάτευσαν την κατασφαγή 70.000 αμάχων Ελλήνων, αλλά εμπόδισαν να καταφύγουν στα καταστρώματα των πολεμικών πλοίων οι ίδιοι οι σύμμαχοί μας!

Κατά τη διάρκεια και στο τέλος του δεύτερου Π Πολέμου που άρχισε στις επτά Ιουλίου 1937 στην Ασία και στις μία Σεπτεμβίου 1939 στην Ευρώπη και τελείωσε 8 Μαΐου 1945 στην Ευρώπη και στην Ασία-Ιαπωνία στις δύο Σεπτεμβρίου του 1945, πάθαμε πολλές και αμέτρητες συμφορές από τους φίλους μας τους Άγγλους

Με το εμπάργκο που άσκησαν λόγω της υπεροχής τους στο πολεμικό ναυτικό και την υπεροπλία τους στις θάλασσες κυριάρχησαν στο Ιόνιο και Αιγαίο πέλαγος και δεν επέτρεψαν να εισέλθουν τρόφιμα στην κατεχόμενοι Ελλάδα.

Με αποτέλεσμα να καταδικάσουν με απόλυτη ψυχρότητα 300.000 ελλήνων στον εξ ασιτίας θάνατο, τον χειμώνα 41-42. Ενώ εμείς οι έλληνες με συνέπεια να εκτελεσθούμε, όταν μας ανακάλυπταν οι γερμανοί, κρύβαμε και περιθάλπαμε άγγλους στρατιώτες.

Τέλος αυτοί μας οδήγησαν στον φρικτό εκείνο εμφύλιο πόλεμο 1945-1949, ενώ ήμασταν με το μέρος των νικητών, όπως και στον πρώτο ΠΠ.

Πρόσφατα γνώρισα έναν απόμαχο συνέλληνά μας από την Αραβυσσό Γιαννιτσών, και πάνω στην περιήγηση των μαύρων εκείνων γεγονότων, τον ρώτησα, αν μετανόησε που είχε ενταχθεί στα κατοχικά τάγματα ασφαλείας, υπέρ των γερμανών, και μου απάντησε αρνητικά, γιατί όπως μου είπε, οι Άγγλοι μας έβλαψαν περισσότερο καίτοι σύμμαχοί μας, απ’ ό,τι οι γερμανοί, αν και εχθροί.

Τέλος έκοψε τη συζήτησή μας λέγοντας ότι συντάχθηκε με τους γερμανούς, γιατί είναι πιο έμπιστοι και συνεπείς, από τους αδίστακτους άγγλους αποικιοκράτες, τους «διαίρει και βασίλευε».

Πάντων και στις δύσκολες στιγμές που περνά η Ελλάδα με τη κρίση και τα μνημόνια πανεθνικού ξεπουλήματος, γερμανοί, γάλλοι και άγγλοι, μέλη και εταίροι μας στην Ε.Ε, δεν κουνάνε ούτε το δάχτυλό τους. Πάντα μας ταπεινώνουν και πάντα σαν κουταβάκια τρέχουμε ξοπίσω τους.

Κάθε λαός κυνηγά τα συμφέροντά του. Χαρά σ’ εκείνους τους λαούς που έχουν έντιμες και στιβαρές ηγεσίες. Αλλοίμονο στους λαούς που έχουν φαύλους ηγέτες. Πάντως εμείς είμαστε άτυχος λαός και κακορίζικος. Πάντα μας υποτιμούν και μας ξεπουλούν.


Δεν υπάρχουν σχόλια: