Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Άι σιχτίρ οι πανηλίθιοι και απ’ τις δυο μεριές

Άι σιχτίρ οι πανηλίθιοι και απ’ τις δυο μεριές

Για την πανώρια ελευθεριά που κατεβαίνει από τα όρη, έμειναν άντυτοι, πεινασμένοι, παγωμένοι και ψήθηκαν ζωντανοί από τις αμερικάνικες βόμβες ναπάλμ, με την ανοχή και ενοχή των Ελλήνων της άλλης πλευράς.

Και όμως οι λαϊκοί αγωνιστές, διχάστηκαν, αδρανοποιήθηκαν, προδόθηθηκαν και δέχτηκαν την χαριστική βολή, από την ίδια την ηγεσία τους, με την συμφωνία του μονόπλευρου αφοπλισμισμού της Βάρκιζας, του μονόπλευρου ολοκαυτώματος των οπαδών του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, για δέκα επτά μήνες μονόπλευρου εμφύλιου, μ’ άγρυπνους σκοτεινούς άπεσους βρυκόλακες του άσπονδου μίσους, από τις 167 δεξιές οργανώσεις, στις οποίες συμμετείχαν και οι υπόδικοι ταγματασφαλίτες, συνεργατες των γερμανών, τύπου Σούρλα, Καλαμπαλίκη, Μαγγανά, μ' επικεφαλής άγγλους αξιωματικούς.

Και αφού διαλύθηκαν οι οργανώσεις της αριστεράς, τότε ο Ζαχαριάδης κήρυξε τον ένοπλο αγώνα, για να ξεριζωθούν ολοκληρωτικά και οι υπόλοιποι έμψυχοι ταμιευτήρες των Ελλήνων αγωνιστών.

Άι σιχτίρ πανηλίθιοι και από τις δύο μεριές που βάλατε, να σκοτωθούν έλληνες με έλληνες, αδελφούς με αδελφούς. Για το μακελλιό εκείνο καταγγέλλω, ως υπευθύνους, κυρίως, τους πολιτικούς και θρησκευτικούς ταγούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: