Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Πασόκ και Νέα Δημοκρατία είναι ανταγωνιστικά, αλλά αδελφά κόμματα

Στάθη, με ποιο τρόπο απειλείσαι; Επί κυβερνήσεως του Κ. Καραμανλή σ’ απειλούσαν; Φαντάζομαι πως ναι, γιατί εσύ αντιμάχεσαι τους επίορκους πολιτικούς της αρπαχτής και των "τα καλά και συμφέροντα και του Κυρίου δεηθώμεν και άνω σχόμεν τας καρδίας ".

Δεν διαφέρουν στα πιστεύω και τις επιδιώξεις τους. Οι μεν κυανοί είναι μαχητές και υπέρμαχοι του μεσαιωνικού αυθαίρετου και άγριου εκμεταλλευτικού συστήματος και οι πράσινοι υπέρμαχοι του σύγχρονου αστικού καπιταλιστικού, φυσικά με τη μάσκα των σοσιαλιστών.

Και οι μεν και οι δε ανήκουν, σε δύο ανταγωνιστικά, αλλά αδελφά στρατόπεδα του άκρατου φιλελευθερισμού, όπου ελευθερία έχουν οι έχοντες και κατέχοντες αντικοινωνικά αποκτηθέντα πλούτη και έχουν τη δυνατότητα να επενδύσουν σε τομείς φιλέτα.

Τα παιδιά μας, με την ανεργία που τους μαστίζει πτυχιούχα και μη, συνεχίζουν, να συντηρούνται από το πενιχρό αλλά και κουτσουρεμένο εισόδημα των γονιών τους, πώς ν' επενδύσουν, βάσει της μονόπλευρης ελευθερίας του δήθεν φιλελευθερισμού που δεν μπορούν να επωφεληθούν;

Μας δούλευαν και εξακολουθούν να μας δουλεύουν. Εναλλάσσονται στην εξουσία, εξαπατώντας το εκλογικό σώμα, τάσσοντας και προβάλλοντας διαφορετικά όνειρα και προσμονές, ο ένας από τον άλλον, χωρίς να παραιτηθούν ούτε κατά το μυριοστό, από το συσσωρευμένο πλούτο και τα προνόμια των επικυρίαρχων μεγιστάνων του πλούτου και της εξουσίας.

Πάντως σήμερα, λένε και φαίνεται να περνούν μια περίοδο "αυτοκάθαρσης". Γι' αυτό μην φοβάσαι τις απειλές, για το χειρότερο. Προσπαθούν να αποσείσουν τη ρετσινιά του " φάε πιες και ευφραίνου μακάρια ψυχή μου".

Δεν έχουν περιθώρια, να ζητήσουν και τα ρέστα. Βοά η κατακραυγή του λαού μας, σε βάρος τους, όχι μόνο, για τα απροκάλυπτα σκάνδαλα που ατιμώρητα έπραξαν, αλλά και γιατί κατάφορα πάνε τελικά, να σκεπάσουν, αλλά και γιατί πάνε με απόλυτο θράσος και προκλητικότητα, να υλοποιήσουν, πιστοί "τοις κείνων ρήμασι"
τις ληστρικές επιδιώξεις της αγίας τρόικας εκπροσώπων των αμετανόητων καταδολιευτών-Εμπόρων των Εθνών, κατά Ροΐδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: