Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Στόχοι των αντιπολιτευομένων Σύριζα κλπ

Τα δίκια δικά σου. Άκου Παπαδημούλη, τώρα και μια χαζή πρόταση: 

Περιορίστε λάθη, παραλήψεις και προκλήσεις. Σταθείτε δίπλα στα καθημερινά προβλήματα των συμπολιτών μας. Και κάντε αυστηρή και έντιμη κριτική, αναγνωρίζοντας, όποια σωστά της τριαδικής συμπολίτευσης.

Η κομπανία θα εκτεθεί, γιατί τ' αχόρταγα αφεντικά, ντόπια και ξένα, θα περιοριστούν σε σ’ ασήμαντες παραχωρήσεις. Συνεχίστε το σάλπισμα της ενωτικής συσπείρωσης. Έχει καταδειχθεί, ότι ο λαός έκανε εντυπωσιακή ιστορική στροφή προς την αριστερά. Οι ψήφοι των αριστερών κομμάτων, αθροιστικά, ξεπέρασαν το 40% του Εκλογικού Σώματος.
Ας όψονται Δημάρ και κκε. Θα είχαμε αυτοδύναμη κυβέρνηση της Αριστεράς.

Απαλλάξτε τα πρωτογενή προϊόντα, από την αρπακτική βουλιμία των μεσαζόντων, οδηγώντας τους αγροτοκτηνοτρόφους στην καθετοποίηση της πρωτογενούς τους παραγωγής. Χαλάστε κόσμο για την όποια μείωση της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών, στηρίξτε τα εισοδήματά τους και συντελέστε στην καταπολέμηση της ανεργίας, ουσιαστικά και μέσα από την δριμύτατη αντιπολιτευτική παρέμβαση. Επιμένετε στην κατάργηση των μνημονίων.

Προτείνετε την ανάγκη έκδοσης εθνικού νομίσματος εσωτερικής συναλλακτικής χρήσης. Στηρίξτε την εγχώρια παραγωγή με δάνεια άτοκα διετούς επιστροφής στα ταμεία του κράτους. Απ' αυτά πληρώνετε τους μισθούς και τις συντάξεις, σ' επίπεδα αξιοπρεπούς διαβίωσης.

Έτσι θα στερηθούμε από τα ξένα προϊόντα και θα ταλαιπωρηθούμε κάποια χρόνια, αλλά θα γλυτώσουμε από τις βδέλλες, τα τσιμπούρια και τ' άλλα τρωκτικά, οριστικά κι' αμετάκλητα. Ξεκαθαρίστε τους κινδύνους, τα συμφέροντα των εργαζομένων, των συνταξιούχων και της Νέας Γενιάς και υπερασπιστείτε τα, τολμηρά κι' ανυποχώρητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: