Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Τ' αλάθητο του ΚΚΕ

Τ' αλάθητο του ΚΚΕ τ' οδήγησε στο 5,5% των ψήφων του Ελληνικού λαού. Έχει απομονωθεί από τον ήρρωα αγωνιζόμενο λαό μας.

Συνεχίζει τ' απαράδεκτα λάθη του. Ζητά να διορθώσει ο λαός την ψήφο του Είναι λάθος σύνθημα. Που σημαίνει λάθος εκτιμήσεις, γύρω από το τί θέλει η λαϊκή θυμοσοφία. Δεν αφωγκράζεται, δεν βλέπει και δεν ακούει την απόγνωση του λαού.

Το μεγαλύτερο λάθος του ήταν που παρέδωσε τους οποδούς νικητές το 45 στο έλεος των ντόπιων και ξένων πλουτοκρατών και μάλιστα των ατιμώρητων δοσίλογων-ταγματασφαλιτών. Ακολούθησε μια σειρά λαθεμένων και προγραμματισμένων αντισυντροφικών συμπεριφορών. Δεν απολογήθηκε για τα πεπραγμένα της εμφυλιοπολεμικής περιόδου 42-49.

Μ' αποτέλεσμα τον οριστικό κι' αθεράπευτο διχασμό. Που αποτρέπει τη μόνη θεραπευτική αγωγή πραγμάτωσης των κεντρικών επιδιώξεων του λαϊκού κινήματος, για λαϊκή κυριαρχία και την κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής, με τη Δημιουργία Ενιαίου Αγωνιστικού Μετώπου των δυνάμεων της ευρύτερης Αριστεράς.

Σε τέσσερες παραγράφους όλη η τραγωδία και τ' αδιέξοδα του καταδυναστευόμενου δημοκρατικού λαού και της Ελλάδας της ελπίδας και των προσδοκιών, Προοπτική ανάσας στις μελλούμενες γενιές.

Μήπως πρέπει να ξεπερασθεί η ολέθρια αντισυντροφική εσωστρέφεια των αδικαιολόγητων εριστικών αντιπαραθέσεων; Μας λέει τίποτα ο επταπλασιασμός των ποσοστών του Σύριζα;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σαν δεν ντρέπεσαι...

Γιώργος είπε...

Κύριε Αναστασιάδη
Μπαίνετε στα μπλογκς και γράφετε τις απόψεις σας ωραίο για την ηλικία σας. Μιλάτε για ενότητα μεταξύ ποιων;
Χωρίς αρχές και δημοκρατικές διαδικασίες.
Το ΚΚΕ να ξέρετε αποτελείται από αυτούς που δεν λύγισαν στην συκιά του Γλάστρα που πέρασαν απ τη Μακρόνησο και πήραν απολυτήριο, από τον Άη Στράτη και δεν έκαναν δήλωση μετάνοιας από αυτούς που δολοφονήθηκαν από Εγγλέζικο βόλι στο Γράμμο καθώς τα παιδιά και εγγόνια αυτών. ΕΧΕΙ τη φλόγα αναμμένη από το 18 και τη σημαία με το σφυροδρέπανο ΨΗΛΑ. Κόκκινη. Ούτε οι κομουνιστές παίρνουν περισσότερη σύνταξη από σας αλλά ούτε και λιγότερη. Θα έχουν όμως τη σημαία με το σφυροδρέπανο να τους σκεπάσει, Κόκκινη και τα παιδιά τους ανυπόταχτα να συνεχίσουν τον δύσκολο και όμορφο αγώνα τους.
Δηλωσίες ΔΕΝ έχει.
Και το ΠΑΣΟΚ πήρε το 81 ποσοστό 48% και 173 βουλευτές και έγινε η πρώτη "αυτοδύναμη σοσιαλιστική Κυβέρνηση" στην ιστορία της χώρας, η κατάληξη γνωστή. ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΡΗΜΑΔ 179 τι θα κάνουν;
Και μην ανησυχείτε για το ΚΚΕ δεν έχασε κανέναν αγωνιστή, ούτε τη δύναμή του, μονάχα κάτι παλάντζες που κακώς τους δίνει σημασία. Το σφυρί και το δρεπάνι δεν εξαγοράζεται με κανένα ποσοστό και καμιά θέση στα έδρανα της βουλής κύριε Αναστασιάδη.