Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Τί μέλει γενέσθαι;


Και συμπληρώνω, ότι σύμπας ο ελληνικός λαός να απαιτήσουν στη διαπασών τις πολεμικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο που πήραν οι Γερμανοί. Να ξεκουφάνουμε τους λαούς όλου του κόσμου, για τα δίκαια της χώρας μας, και τα κακουργήματα που υποστήκαμε από τους γερμαναράδες.

Στο βλέμμα του Σόιμλερ διακρίνεται έντονο το μίσος ενάντια στους Έλληνες. Γιατί οι Έλληνες αντιστάθηκαν γενναία στην εισβολή των Ναζί το 41 στη χώρα μας και υπέστησαν απανωτά σαμποτάζ κι’ απώλειες από τα κέραια κτυπήματα των αντιστασιακών δυνάμεων της χώρας μας.

Δεύτερο που προτείνω είναι μια καθολική αποχή από τα πολυκαταστήματα των γερμανικών Λίτλ και άλλων εταιριών τους στην χώρα μας.

Μας κατέκαψαν 1500 χωριά, βύθισαν στην μαύρη απελπισία και το λιμό τους άμαχους συμπολίτες μας με αποτέλεσμα να προκαλέσουν το θάνατο 300.000 και άνω γυναικόπαιδων.

Εκτέλεσαν με ακατανόμαστες σατανικές μεθόδους, άνω των 70.000 αμάχους όλων των ηλικιών και φύλων, για αντίποινα. Σ’ αυτά τα μακάβρια μακελλαρίσματα, συμμετείχαν και έλληνες γερμανοντυμένοι που με την σκληρότητά τους, έκοψαν και κόβουν ακόμα και τώρα με την ανιστόρησή τους την ανθρώπινη ανάσα.


Προκάλεσαν συνολικές ζημιές κόστους άνω των 800 δις με τους τόκους μαζί. Και συνεχίζουν ατιμώρητα, να εξαθλιώνουν το λαό μας. Αυτά πρέπει να τα αποσπάσουμε με νύχια και με δόντια. Γιατί αυτοί πάνε να εφαρμόσουν το λαοσοφικό απόφθεγμα "Μάς χρώσταγν, μας πήραν και το βόδι¨" Προσπαθούν να μας αφανίσουν. Αν έχει κάποιος αντίρρηση, ας μας το δηλώσει, μπας και τους αδικούμε.

Δυστυχώς, λόγω υποτέλειάς μας στον αγγλοαμερικάνικο ιμπεριαλισμό, οι πολιτικές ηγεσίες στη χώρα μας, όχι μόνο δεν διεκδίκησαν τις παραπάνω δίκαιες απαιτήσεις, αλλά επί πλέον ξεπούλησαν σε γερμανικές εταιρίες, αντί πινακίου φακής, τον ΟΤΕ, την ΔΕΗ κι' άλλες στρατηγικές επιχειρήσεις. Είναι πασίγνωστες οι μαμουνιές της Ζήμενς με χρηματιζόμενους Τσοχατζοπουλέους και Σία, με τα γερμένα υποβρύχια και των εκατοντάδων εκατομμυρίων λαδώματα.


Τι μέλει γενέσθαι; Να τους μαυρίσουμε καταρχήν και εν συνεχεία να τους επισημάνουμε, να πάρουμε πίσω τα κλεμμένα και να τους καταδικάσουμε ισοβίως, να καθαρίσουν την ρύπανση και την μπόχα, υλική και ηθική, μ’ ένα μισθό μηνιαίο των 500 ευρώ. Να μάθουν τι εστί βερίκοκο. Οι ανελέητοι κι' αμετανόητοι φαύλοι

Δεν υπάρχουν σχόλια: