Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Σύννομες εξαθλιώσεις του Ελληνικού Λαού



Είναι ό,τι προστυχότερο, να συνεργείς επαγγελματικά στην εξαθλίωση ενός λαού. Δεν αναφέρομαι αποκλειστικά στην εν λόγω δημοσιογράφο πολιτικό κι' αρχισυντάκτρια Σοφία Βούλτεψη που τα φορτώνει όλα μόνον στο Πασόκ δικαιολογημένα μεν, αλλ' ούτε μία λέξη για τη ΝΔ. Γιατί εξαθλιωτές υπάρχουν αμέτρητοι, ασύστολοι, ασυνείδητοι κι' ατιμώρητοι.

Κι’ από πάνω, όλοι αυτοί καμαρώνουν για τις παρόμοιες «καριέρες» τους, επειδή είναι σύννομες ασχολίες. Σύννομες είναι, αλλά ηθικές και πατριωτικές δεν είναι.

Μπορούμε, όλοι να συμμετέχουμε στη παραγωγική διαδικασία και ν' απολαμβάνουμε τα κόπια, με ήσυχη τη συνείδησή μας.

Γιατί δεν το κάνουμε; Να σταματήσουμε τα ναρκωτικά, την αμάθεια, τις όποιες ασθένειες, τη φτώχεια, την πορνεία, την κοινωνική, οικονομική και πολιτική ανισότητα, την ανισοδικία, την μισαλλοδοξία, τους διχασμούς, τις αδικίες, τους πολέμους, τις αλληλοσφαγές, τον όλεθρο.  

Ελάτε να υπηρετήσουμε τον ανθρωποκεντισμό, τις ιστορικές ηθικές, ανθρωπιστικές και πολιτιστικές αξίες, και τ’ επιστημονικό ανθρωπιστικό management.

Να κτίσουμ’ ένα καλλίτερο μέλλον για τη βιολογική μας συνέχεια, τα παιδιά μας. Να μονιάσουμε, ότι έτσι θα δημιουργήσουμε θαυμαστά έργα και πλούτο ατέλειωτο, για όλους.
Μονιασμένοι να μπούμε στο στίβο της ασύνορης αγοράς και να θριαμβεύσουμε, ως λαός και χώρα. Τι περιμένουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: