Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Συνταγή να σώσουμε και να σωθούμε

Αλιμπερτούλα μου σε ποίους φιλόσοφους μαθήτευσες; Μου φαίνεται έχουμε τους ίδιους μέντορες.

Ένα πραγματικό παράδεισο, όπως είναι ο γαλάζιος πλανήτης μας με 6,5 δισεκατομύρια ανθρώπους αληθινούς αγγέλους, τον μετέτρεψαν οι ανελέητοι φαύλοι σε μόνιμο κρανιότοπο.

Θέλει δουλειά πολλή η δική μας η φυλή. Για να σωθεί από την ντροπή την μόνιμη ομηρία και το αίσχος. Κι' αυτό θα γίνει όταν αποφασισμένοι να τιμωρήσουμε τους υπαίτιους του κάθε μας κακού, κάθε μέρα, όλο και περισσότεροι, ώσπου να γίνουμε μιλιούνια.

Αφυπνίζεται ο κόσμος, γιατί προκλητικά επιμένουν στην καταστολή και το βιασμό της πολύτιμης ζωής μας. Και μηχανεύονται χιλιάδες τρόπους. Θα πρέπει να πάρουμε πίσω τ ’ αρπαγμένα, να τους τιμωρήσουμε και να τους υποχρεώσουμε να ξεβρωμίσουν την γειτονιά, τις παραλίες κι' όλον τον πλανήτη, από τη την μπόχα και τη συμφορά που έσπειραν, πληρώνοντας τους 500 ευρώ μηνιαίως, ισοβίως.

Ας απελευθερώσουμε τα ποίμνια από την αναζήτηση ψεύτικων κι’ ανύπαρκτων μεταφυσικών άυλων πνευματικών οντοτήτων και επ’ ουράνιων παραδείσων. Ας αφυπνίσουμε τα φανατισμένα παιδιά μας από τα νύχια των διχαστών όποιων κομματικών μισαλλόδοξων δογματισμών. Μ' αυτές τις συνταγές μπορούμε να σώσουμε και να σωθούμε οριστικά κι’ αμετάκλητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: