Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Οι Παπαντρέου και τα’ άλλα πολιτικά Τζάκια



Και οι τρεις της οικογένειας Πρωθυπουργών εθνομειοδότησαν. Ο παππούς Γεώργιος παλινόρθωσε τη βασιλεία και έθεσε την Ελλάδα υπό Αγγλοαμερικάνικη σκληρή κηδεμονία. Καταδίκασε το λαϊκό εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα και συνυπεύθυνος του εμφύλιου με τις ολέθριες συνέπειές του


Ο υιός Ανδρέας, όταν η κεντροδεξιά έφαγε τα ψωμιά της και πήρε την κάτω βόλτα, ήρθε με τη μάσκα του ψευτοσοσιαλιστή κι εγκλώβισε ακόμη και την αριστερά που έπασχε από την ανίατο νόσο του αυτοκατακερματισμού της.



Κι’ ο εγγονός Γεώργιος, τρίτος και χειρότερος, στήριξε την υπερχρέωση και τους διεθνείς τοκογλύφους, να πάρουν πίσω τ' αμαρτωλά δάνεια που φαγώθηκαν, χωρίς ίχνος ανάπτυξης και υποθήκευσε την εθνική μας κυριαρχία-εθνικό πλούτο εδάφους, υπεδάφους θαλάσσης κι αέρα, για τη σωτηρία της Ελλάδας βεβαίως-βεβαίως.  


Οι παραπάνω αυτόκλητοι «εθνοσωτήρες» κι' άλλα τζάκια πολιτικών της χώρας είναι επικίνδυνοι και συνειδητοί απάτριδες.



Ο Σύριζα κι' Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν τη δέσμευση να τους επισημάνουν, να τους καταγγείλουν, να πάρουν πίσω τα κλεμμένα και να του φυλακίσουν. Αν δεν το κάνουν το συντομότερο, δικαιώνουν τον φίλο μας Χάρη Βεραμόν, ότι είναι συνένοχοι, αλληλοκαλύπτονται, απολαμβάνοντας τα βουλευτικά τους προνόμια και εις υγείαν του αφελούς, ασύνετου  διχασμένου λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: