Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Παθογένειες και έξοδος από την υπερχρέωση


Κατασκευασμένε Πρωθυπουργέ, για λογαριασμό της αντιλαϊκής πλουτοκρατίας, της νομιμοποιημένης και ληστρικής αγυρτείας.

Δεν μας συγκινείς με τα κροκοδείλια δάκρια. Κλαίς τον δολοφονημένο που κρέμασες εσύ ο ίδιος με τους άλλους συνεργούς σου, της ρεμούλας και της ασυδοσίας, σε βάρος της χώρας και του λαού μας.

Αν πράγματι νοιαζόσουν, για την θεραπεία της παθογένειας των φτιαχτών υπερχρεώσεων και των δεινών που επισύρουν στην απεμπόληση αναφαίρετων δικαιωμάτων που αποκτήθηκαν με αίμα και θυσίες του πολύπαθου λαού μας. θα: 1) Πολεμούσες τους τραπεζίτες και θα καταργούσες το πρόστυχο αντικοινωνικό χρηματοπιστωτικό σύστημα.

2) Θα εξέδιδες νόμισμα ως κυβερνήτης των Ελλήνων και θα στήριζες την ανάπτυξη, χωρίς το χαράτσι των τόκων και πανωτόκια.

3) Θα βοηθούσες τον γεωκτηνοτρόφο, να καθετοποιήσει την πρωτογενή του παραγωγή, ώστε ν’ απαλλαγή από τους βρώμικους μεσάζοντες που αγοράζουν τα προϊόντα του, σε τιμές κάτωθεν του κόστους παραγωγής.

4) Θα προστάτευες τον εργαζόμενο ν’ αμείβεται αξιοπρεπέστερα και τον καταναλωτή, να μην του κουτσουρεύουν την αγοραστική δύναμη, με τις ληστρικές ανατιμήσεις.

5) Θα μόρφωνες τη νεολαία μας, για την γνώση που απελευθερώνει τον άνθρωπο από τις προκαταλήψεις και την ημιμάθεια και όχι, για να ετοιμάζεις σκλάβους υπέρ των εκμεταλλευτών της πλουτοκρατίας.

6) Δεν θα επέμενες, να γίνεις ο υπέρμαχος και εγγυητής των σκοτεινών δανειστών, με τα ψευδοδιλλήματα που βάζεις.

7) Και γενικά θα έδινες το δικαίωμα ποιοτικής διαβίωσης και στον τελευταίο συμπολίτη σου.

Γεώργιε ξέρεις κάτι, ανεξάρτητα με τους απατηλούς ελιγμούς σου, δρας ενάντια στα συμφέροντα του Ελληνικού λαού, όπως έπραξαν και οι δύο προηγούμενες οικογενειακές σου Πρωθυπουργίες.

Σε κρίσιμες περιόδους για την Πατρίδα μας, στήριξαν τους άγγλοαμερικάνους και ό, τι αυτοί εξέφραζαν(τον άκρατο «φιλελεύθερο» καπιταλισμό). Ο παππούς σου συνετέλεσε στον εμφύλιο και το τσάκισμα του εθνικοαπελευθερωτικού κινήματος, για μια ελεύθερη και ακηδεμόνευτή Ελλάδα και ο πατέρας σου συνετέλεσε στην υπερχρέωση και ανέκοψε την προς τ’ αριστερά διολίσθηση του Εκλογικού Σώματος και των λαϊκών διεκδικήσεων, με το προσωπείο του δήθεν σοσιαλιστικού κινήματος.

Ήρθε η ώρα να ξεπλύνεις εκείνων την ντροπή. ΝΑ τεθείς, αφού ζητήσεις μια ολόψυχη συγνώμη, από το εκλογικό μας σώμα και τον σύμπαντα Ελληνικό λαό, για την, όποια, εθνική ζημιά και τις παραλήψεις, σε δημιουργικές πατριωτικές προσφορές, έπραξε η οικογένειά σου. Να τεθείς επί κεφαλής εκείνων που δεν δέχονται, να στηρίξουν ΚΑΝΕΝΑ από τα δύο κόμματα που εναλλάσσονται στην εξουσία και παρά τις υποσχέσεις τους, για κάτι το καινούργιο και χρήσιμο, μας οδήγησαν πάντοτε, σε εθνικές συμφορές, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Σπεύσε και κάντο, γιατί, θα το πράξουν άλλοι και θα μείνεις οικογενειακά, εκτεθειμένος στην καταισχύνη.

Γεώργιε Β΄, επειδή τα οικονομικά σου συμφέροντα, είναι, συνυφασμένα με την διεθνή και ντόπια πλουτοκρατία και είσαι ορκισμένος(αζημίως), υπέρ αυτών, θα μου επιτρέψεις, να κάνω μια έκκληση, σ’ εκείνους από τους πολιτικούς που από ευαισθησία παραιτήθηκαν, διαχωρίζοντας την ευθύνη τους από την αντιλαϊκή δική σας υστερία που αποκρύβετε επιμελώς, ωφέλιμα υποσχόμενοι.

Αναφέρομαι στους γενναίους και έντιμους πολιτικούς που μπορούσαν, να γευτούν Υπουργειλίκια και το πλούσιο φαγοπότι, όπως Μιχάλη Χαραλαμπίδη, ο Στάθης Παναγούλης. ο Γεώργιος Τσοβόλα, ο Γιάννης Δημαράς και άλλες δυνάμεις έντιμες, φιλοπάτριδες και ακαδημαϊκοί(βλέπε Κ. Μπέη που πρότεινε τη συγκρότηση ενός νέου ΕΑΜ, Κασιμάτη κλπ, να μην ξεχνάμε και τις ΣΠΙΘΕΣ του αιωνόβιου Θεοδωράκη) που θα αποτελέσουν το ηγετικό όχημα, τ’ οποίο, θ’ οδηγήσουν αυτούς που δεν στηρίζουν κανένα από τα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου, σε μια συντριπτική ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΕΚΒΑΣΗ, για την ονειρεμένη Άμεση Δημοκρατική Λαϊκή Κυριαρχία.

Το ηγετικό ελπιδοφόρο αυτό πλήρωμα, θα πάρει την συντριπτική πλειοψηφία και θα εξασφαλίσει τις προϋποθέσεις, για την συγκρότηση Αναθεωρητικής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης, για την φιλολαϊκή αναθεώρηση του Συντάγματος.

Αυτό είναι το διακαές και δύσκολο, να πραγματοποιηθεί Παλλαϊκό αίτημα- όνειρο, γιατί οι σκοτεινοί τραμπάκουλες επαγρυπνούν και μας πνίγουν, κάθε φορά στο αίμα.

Για το λόγο ετούτο, αν θέλουμε, ν’ απαλλαγούμε από τη μόνιμη στυγνή και αδίστακτη τυραγνία, πρέπει να χαλυβδωθεί η θέληση και το φρόνημά μας, για συνεχή αγωνιστική ετοιμότητα και ανυποχώρητη πάλη.

Το χρωστάμε, στους αδικοχαμένους και συφοριασμένους προγόνους, σε εμάς τους ίδιους και τα παιδέγγονά μας.

1 σχόλιο:

james είπε...

Μιλάτε σε ώτα μη ακουόντων