Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Η ταυτότητα των ακαπέλωτων εξοργισμένων


Crow έγραψε :Παρόλο που είναι εξωκομματικό όλο αυτό, νομίζω πως όλοι αυτοί οι άνθρωποι έχουν διαφορετικές απόψεις στο τι είναι το σωστό να γίνει. Και μια μάζα για να πετύχει κάτι,πρέπει να έχει κοινούς στόχους. Βρίσκω το παρακάτω άρθρο εύστοχο:

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=7052

Φίλε Crow και άλλοι συμμαχητές, o Χάρης Γούλιος δεν είναι διευθυντής επικοινωνίας του MEGA. Είναι διευθυντής προπαγάνδας, διαστρέβλωσης και αποπροσανατολισμού.

Είναι άνθρωποι βολεμένοι, υπηρετούν το σύστημα της αντιλαϊκής ασυδοσίας και εξαθλίωσης. Αυτή είναι η δουλειά και τα πιστεύω του. Γι' αυτό τον πληρώνουν.

Τέτοιες θέσεις δεν μπορούν να τις κατακτήσουν, άνθρωποι φιλολαϊκοί που αφυπνίζουν και ξεσηκώνουν τον λαό. Δεν τον υπολήπτονται, τον θεωρούν όχλο. Αυτά που γράφει είναι γλοιώδη, προσβλητικά και απαράδεκτα.

Αυτοί που κατεβαίνουν σ' αυτές τις συγκεντρώσεις είναι ξεκάθαροι και συνειδητοποιημένοι αγωνιστές. Δεν έχουν καμιά σχέση, με τους μαντρωμένους στα κομματικά τους παχνιά, οι οποίοι τρέχουν καπιστρωμένοι.

Από δεκαετίες είναι αγανακτισμένοι και περίμεναν κάποια ελπιδοφόρα ανάνηψη, κάποια μεταμέλεια των απαξιωμένων, ανυπόληπτων και αδηφάγων, οι οποίοι νέμονται την πολιτική εξουσία, ασύστολα, χωρίς κανένα δισταγμό.

Με τα τελευταία γάργαρα δείγματα διαφθοράς και καραμπινάτης εθνικής μειοδοσίας, της ασύνετης-σκόπιμης υπερχρέωσης, την αποδοχή μνημονίων-διακανονισμών πλήρους υποταγής, για την εξασφάλιση των δολίων δανειστών και την αποφασιστικότητα, με την οποίαν προχωρούν στον πλειστηριασμό του Δημόσιου πλούτου και της εθνικής μας κυριαρχίας, έφθασε ο κόμπος πια στο χτένι και δεν έμεινε πλέον περιθώριο προσμονής, ελπίδας και υπομονής.


Αυτοί που άρχισαν, ακομμάτιστα, να κατεβαίνουν στους δρόμους είναι οι πιο γνήσιοι, αγανακτισμένοι και ανυποχώρητοι αγωνιστές.

Δεν χρειάστηκαν όποιους Ισπανούς, για να ξεσηκωθούν. Όμως τους χαίρονται και τους αγκαλιάζουν, σ' ένα αγώνα, μέχρις εσχάτων, ενάντια στους διεθνείς καιροσκόπους και τα ντόπια τσιράκια τους.

Αγαπημένα μας βλαστάρια, που είστε το μέλλον αυτού του ματωμένου τόπου. Δυστυχώς σας κληροδοτήσαμε, βουνά σαπίλας και απελπισίας, γιατί δεν τα καταφέραμε ν' απαλλαγούμε από τα κομματικά μας δεσμά που μας επέβαλαν ντόπιοι και ξένοι δυνάστες.

Σας αφήνουμ' όμως, μια αλάθητη και διαχρονική συνταγή. Αγωνιστείτε, με νύχια και δόντια και στείλτε στην εξουσιαστική διαχείριση, ανθρώπους έντιμους, να σας νοιάζονται και να σας υπολήπτονται. Η απεξάρτηση και η ελευθερία μας, δεν χαρίζονται, αλλά κατακτώνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: