Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Ο νέος σωτήρας της Ελλάδας ύπατος ιερουργός των Καλαβρύτων Αμβρόσιος


Ένας από αυτούς που ψευδολογούν ισοβίως, διαστρεβλώνουν την ιστορική αλήθεια, καταδικάζουν και υποβιβάζουν την ποιότητα ζωής και την ανθρώπινη φύση, που είναι σύμμαχοι και επίκουροι της άρχουσας τάξης, που αποβλακώνουν τους ενορίτες και τους σιωπηρούς αμνούς. Που επιδιώκουν τον έλεγχο και την εκμετάλλευση των πιστών. Που επί 2011 χρόνια σταυρώνουν και ανασταίνουν έναν Ιησού που την ιστορική ή μη παρουσία του την στρογγυλεύουν και την παρουσιάζουν όπως τους βολεύει.

Ένας από αυτούς που τίθενται στη διάθεση κάθε εισβολέα, που συνιστούν στα άβουλα δίποδα των μαντρωμένων θρησκόληπτων, ότι «πάσα εξουσία άνωθεν εστί δοσμένη». Ένας εκπρόσωπος της ιεράς φάρας που υπηρέτησαν τους σουλτάνους πολεμώντας κάθε διάθεση και ιδέα αντίστασης και απελευθέρωσης των Ελλήνων.

Αναφέρομαι στον μητροπολίτη Καλαβρύτων, μεγιστάνα και απόλυτο μονάρχη του υπερβατισμού, Αμβρόσιο.

Αυτός λοιπόν ο Αγιότατος Ιερουργός του ανύπαρκτου Υψίστου, μας έκανε την τιμή να νοιαστεί, για εμάς, ετοίμασε ένα θεοεμπνευσμένο σχέδιο εξόδου από την υπερχρέωση και τις συνέπειες αυτής που απειλούν την Ελληνορθοδοξία των ντόπιων προνομιούχων, τους οποίους εκτοπίζουν οι διεθνείς καιροσκόποι του χρηματοπιστωτικού τραπεζικού κατεστημένου.

Ένα σχέδιο εγγυημένο, γιατί δεν θα μας κυβερνήσουν πλέον οι αμαρτωλοί, διεφθαρμένοι και άθεοι πολιτικοί, αλλά οι θεοσεβέστατοι και θεόπνευστοι ενταφιαστές της αρχζαιοελληνικής γραμματείας και του σύγχρονου Ελληνισμού. Επί τέλους σωζόμαστε! Zougla online - Σχέδιο για τη σωτηρία της χώρας από τον μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: