Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Ο κλήρος παντοτεινός εραστής και της πολιτικής εξουσίας.

Η ιστορία του Τομ Μπέκετ, μου θύμισε τις υπόγειες προθεσιακές διαδρομές του Αρχιεπίσκοπου Δαμασκηνού, διορισμένου από την πρώτη κατοχική κυβέρνηση του Τσολάκογλου, ως Αρχιεπισκόπου Ελλάδας.
Με την παραίτηση του Τραπεζούντος Χρύσανθου που αρνήθηκε ν' ορκίσει, αφοσιωμένος στον εξόριστο, στο Κάίρο μονάρχη, την δοσίλογης κυβέρνηση, του πρ' ολίγου αναφερόμενου Τσολάλογλου.

Μετά την απελευθέρωση και από τον Μάϊο του 1944 έως την 31-09-1946, ώσπου να γίνει το συμφωνημένο και με τις δυνάμεις της αριστεράς δημοψήφισμα, για την επάνοδο ή μή του βασιλιά στην Ελλάδα, ο Τσόρτσιλ τον διόρισε Αντιβασιλέα της Ελλάδας.

Αυτός λοιπόν ο Ύπατος Ιεράρχης και Αντιβασιλέας της Ελλάδας, έπαιξε έναν βρώμικο ρόλο σε βάρος της πραγματικής Λαϊκής κυριαρχίας που δυστυχώς, μαζί με τον Γ. Παπανδρέου και άλλα ανδρείκελα-πιονάριοι της πολιτικής μας φάρας, οδήγησαν την χώρα και το λαό της στην τραγωδία του σκόπιμου εμφύλιου, μ' αποτέλεσμα να ξαναπνιγεί στο αίμα ο ελληνικός λαός και να ταφεί κάθε όραμμα απεξάρτησής του, από την ντόπια και ξέξη καταπίεση και εκμετάλλευση.

Ακριβώς, ό, τι έγινε και το 1821. Η Ελλάδα απελευθερώθηκε, αλλά ο λαός της συνέχισε, να
στενάζει, κάτω από την αφόρητη επικυριαρχία των πολιτικών αφεντάδων και των αντιπροσώπων του Μονοκράτορος και Θυμωσιάρη Θεού.

Όλοι αυτοί οι περιβόητοι εκπρόσωποι του θεού επί της γης, με πρόσχημα την σωτηρία της Αθάνατης Ψυχής και την Ανάσταση των αφοσιωμένων ποιμνίων, σε μιά ανύπαρκτη μεταφυσική ουράνια ζωή, στοχεύοντας στον έλεγχο και εκμετάλλευση, πάντοτε προσπάθησαν και προσπαθούν, να κατακτήσουν και την πολιτικήν εξουσία. Κυττάξτε κι' εδώ:
http://networkedblogs.com/hswpA

Δεν υπάρχουν σχόλια: