Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Είστε ασυμάζευτα λυσσασμένα σκυλιά



Το οικονομικό κατεστημένο έβγαλε τη μάσκα του, αποθρασύνθηκε και προκαλεί ασύστολα. Ξεπουλά και τη Χαλκιδική, όπως παλαιότερα ξεπούλησε τα μεταλλεία Λαυρίου σε αγγλογαλλική εταιρία, τα κοιτάσματα αλουμινίου της Βοιωτίας στην Πεσινέ, σε γαλλική εταιρία και τώρα βρίσκεται στον όμιλο επιχειρήσεων Μυτιληναίου.  

Που ακούστηκε τιμή 34 ευρώ/στρέμμα, μια παραδεισένια και μαγευτική παραθαλάσσια έκταση   τριακόσιες χιλιάδες και πάνω στρέμματα, δασικής έκτασης και χωρίς σκάψιμο αρχίζουν πλούσια κοιτάσματα χαλκού.

 Ήρθε η ώρα να ανατραπούν τα κουπούκια, οι συνειδητοί μειοδότες ξεπουλητές και μάλιστα με  γερό μπαξίσι, με διάφορο. Δεν νομιμοποιείται καμιά υπουργική απόφαση, ακόμα και συνταγματικό άρθρο που στρέφεται στα συμφέροντα του κυρίαρχου λαού και που ακυρώνει την εθνική μας κυριαρχία της χώρας. Ας τους πάρουμε με τις πέτρες. Δεν πάει άλλα. Δεν αφήνουν μέλλον και καμιά ελπίδα στη νεολαία μας.

Και όσο γρηγορότερα τους ανατρέψουμε, τόσο πιο γρήγορα θα γλυτώσουμε κι εμάς, από το ξεπούλημα, ως μουζίκους, για να δουλεύουμε στους αγοραστές, με αμοιβές και συνθήκες σκλάβων και φυλακισμένων σε κάτεργα και μάλιστα στη δική μας χώρα.  Δεν πρόκειται ν’ αφήσουν τίποτα., θα τα κάνουν ρημαδιό.

Κάτω τα χέρια ρε ξευτίλες, δεν περνάν αυτά σε τ' εμάς. Φασισταριά, έ ξετσίπωτα φασισταριά. Αδίστακτοι, αρχιγενίτσαροι. Απάτριδες και ξεπουλημένοι. Σκυλιά  ασυμμάζευτα και λυσσασμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: