Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Η Ελλάδα στην θαλπωρή της Ε. Ένωσης....

Η Ελλαδούλα μας μπήκε στην ΕΚ, για την ασφάλεια και προστασία, σ' ένα συνασπισμό πολλών κρατών-μελών. Που υποτίθεται ότι προστατεύονται από ξένους και ντόπιους καιροσκόπους κακοεπιβουλείς.

Αντί προστασίας, όμως, όπως απεδείχθη, με τα γεγονότα των υπερχρεώσεων, με στόχο και πρωταγωνιστή του Ευρωπαϊκού Βορρά, οδηγηθήκαμε στην υποταγή και την εθνική υποτέλεια των λαών - μελών του υποανάπτυκτου Νότου.

Με μανδύα την Ευρωπαϊκή Ένωση, η επικεφαλής των ευρωπαίων τοκογλύφων κ. Μέρκελ, έρχεται σήμερα στην κατεχόμενη χώρα μας, να στηρίξει τα ντόπια τσιράκια της που με κάθε τρόπο πάνε να μας επιβάλλουν τα δεσμά της κακόβουλης επικυριαρχίας των νέων αφεντικών μας, ξεπουλώντας, με την εθνική μας κυριαρχία και τον εθνικό μας πλούτο κάθε μορφής(Ηλιοφάνεια, ορυκτό πλούτο, τουριστική φυσική υποδομή κλπ). Δυστυχώς οι οπαδοί της τριμελούς κυβέρνησης του κ Σαμαρά, κατά σύστασή του, θα την υποδεχτούν, ως σωτήρα κι ευεργέτιδα της χώρας.

Τέτοια δουλοπρέπεια πρωτοφανή!!! Ενώ εξαπατηθήκαμε, άπειρες φορές, από τους δύο μονομάχους που μας ξελόγιασαν και μας μπαγλάρωσαν, ως μοναδική δήθεν λύση την κομματική τους αυτοδυναμία, εξακολουθούμε να τους εμπιστευόμαστε και τους κρατάμε στην εξουσία.

Περιμένουμε να μας σώσουν, αυτοί που μας έθαψαν ζωντανούς. Άιντε κατακαημένη Ελλαδίτσα μας, τι σού 'μελλε να πάθεις; Πότε θα μάθεις να μην βασίζεσαι σε ξένους, για την απελευθέρωσή σου, παρά μονάχα σ' εσένα, αλλιώς δεν την αξίζεις, όπως λέει κι' ο Νίκος Καζαντζάκης: "Την λευτεριά, αν καρτερείς, σε ξένους μην ελπίζεις, πάρτηνε μόνος, αν μπορείς, αλλιώς δεν την αξίζεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια: