Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Ομαδική αφύπνιση κι' αντίσταση

Η παραπληροφόρηση, η παραπλάνηση, η διαστρέβλωση της ιστορικής αλήθειας κι' η κακοποίηση των ηθικών κι' ανθρωπιστικών αξιών αποτελούν τα βρώμικα εργαλεία της μαύρης προπαγάνδας. Είναι αποτελέσματα της μισαλλοδοξίας, του άκρατου ρατσισμού, με στόχους σκοτεινούς την ποιμνιοποίηση, την κομματικοποίηση, για τον απόλυτο έλεγχο κι άγρια εκμετάλλευση ατόμων και λαών.

Χάρη έχεις δίκιο, τα παραπάνω εργαλεία πόλωσης κι' απάτης είναι ό, τι χειρότερο, για την ολόπλευρη ανάπτυξη της οικονομίας, της κοινωνικής αλληλοαποδοχής κι εναρμόνισης. Καλλιεργούν τον επικατάρατο διχασμό με τα γνωστά αποτελέσματα, ασυνεννοησίας κι' αλληλοαδελφοσφαγής.

Δυστυχώς, παρά την πρόοδο των επιστημών, της τεχνογνωσίας και της ηλεκτρονικής επανάστασης, στην άμεση επικοινωνία παγκοσμίως, ο κακός δαίμων των αμετανόητων καιροσκόπων, δεν επιτρέπουν την βελτίωση των όρων ζωής. Αντίθετα ελέγχοντας τα παραπάνω κοινωνικά αγαθά προκαλούν τις υπερχρεώσεις λαών και μ' αυτές τους υποτάσσουν πολύπλευρα.

Σ’ αυτό το αλλαλούμ της ολέθριας πόλωσης και της μονόπλευρης λιτότητας, σε βάρος του 99,98% των πληττόμενων, μια και μόνη θεραπεία υπάρχει. Κι’ αυτή είναι η ομαδική συνειδητή αντίσταση του μονίμως χειμαζόμενου λαού μας, ενάντια στα ολοφάνερα σχέδια παράνομης συσσώρευσης πλούτου των ντόπιων και διεθνών καιροσκόπων τοκογλύφων που δεν ξεπερνούν το 0,02% του πληθυσμού της γης.

Ν’ ανατραπεί λοιπόν αυτή η κοινωνική σαβούρα και το δικαίωμα της εκτύπωσης νομισμάτων και της διαχείρισης αυτών, να περάσει από τους τραπεζίτες που άρπαξαν το αποκλειστικό δικαίωμα να τοκίζουν το χρήμα, στις νόμιμες εκλεγμένες κυβερνήσεις, για να σωθούμε, μια και καλή, από την προκλητική τοκογλυφική αδηφαγία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: