Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Διαστρευλώνεται η ιστορική αλήθεια.



George Omadeon, άδικα κουράζεσαι χάνεις τον καιρό σου. Τη δεξιά ματιά κάποιων φανατισμένων δεν μπορείς να την ξεπεράσεις. Ορισμένοι δεν ακούν, δεν βλέπουν πέρα από τις δικές τους κοσμοαντιλήψεις. Μεροληπτούν σκανδαλωδώς.


Σ' αυτό το νήμα, υπάρχουν διασταυρούμενα αντιαριστερά πυροβολεία. Παθαίνουν αλεργία σ' ό,τι θεωρούν αριστερό. Και γάτα αριστερών την πετροβολούν. Δεν παραδέχονται την αντικομμουνιστική υστερία που μετά την "δικαίωση" κι' άφεση αμαρτιών, υπέρ των ηττημένων υπόδικων ταγματασφαλιτών, για την χρησιμοποίησή τους ενάντια των εαμοελασιτών, ότι άρχισε μια σκληρή και ανήθικη κατασυκοφάντηση κι' εξόντωση της αριστεράς και κάθε μη δεξιού.


Σας θυμίζω την επιχείρηση «Κατίν» που οργανώθηκε το 44 από τον Τσόρτσιλ, για να εγκαταλείψει το εργατικό κόμμα την συμπάθεια των συμμάχων τους ελασιτών που εμπόδιζαν τα σχέδια εξόντωσης τους.


Σ ' εκπρόσωπο λόρδο γερουσιαστή του εργατικού κόμματος που μετέβη στην Αθήνα, να δει από κοντά τ' «αποτρόπαια εγκλήματα» των ελασιτών. Οργανώθηκε ένα θέατρο κατασυκοφάντησης μ' επιτυχία.


Κάποιοι φίλοι συνομιλητές μας μας, δεν θέλουν να μάθουν την αντικειμενική κι' αμερόληπτη ιστορική αλήθεια. Αυτή η αρρωστημένη φανατική και μισαλλόδοξη κατάρα μας πιέζει ασφυκτικά σε νεώτερες εμφυλιοπολεμικές αιματερές συγκρούσεις. Στη διαπλοκή και την κατασκευή γεγονότων είναι μαέστροι αρχιτέκτονες οι υπ’ αίτιοι των εθνικών μας συμφορών. Αναδεικνύονται και εθνοσωτήρες και καταφέρνουν να μείνουν στο απυρόβλητο της ατιμωρησίας. Γνωστή υπόθεση. Ποιος μπορεί να την αγνοήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: