Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Πολλή μαυρίλα πλάκωσε



Πολύ μαυρίλα πλάκωσε. Τυφλός κι' ακατάσχετος ρατσισμός. Είναι σχεδιασμένος από ανατροπείς στραγκαλιστές των λαϊκών κατακτήσεων. Οι Χρυσαυγίτες είναι εργαλεία οργανωμένα, εκπαιδευμένα και επιλεγμένα από το Διεθνές Φασιστικό Διευθυντήριο.


Στόχος κεντρικός είναι η πρόκληση αιματηρών εμφυλιοπολεμικών συγκρούσεων με τους αγανακτισμένους εξαθλιωμένους δημοκρατικούς συμπολίτες μας. Αυτή η πόλωση θα προκαλέσει την προπαρασκευασμένη επέμβαση των δυνάμεων καταστολής και των  στρατοκρατόρων "εθνοσωτρήρων", για να μας ξανά βάλλουν μακροχρόνια σε νέες γύψο-αλυσοδέσεις.


Μακάρι να διαψευσθούμε. Χρειαζόμαστε αποφασιστική ετοιμότητα πάλλης κι' επαγρύπνησης. Είναι ανυποχώρητοι κι αμετανόητοι οι βρυκόλακες του εύκολου πλουτισμού.


Προσέξτε οι υπερχρεώσεις αποτελούν αφορμές για εξαθλίωση κι εξαναγκασμό του λαού σε βίαιες κι ανεξέλεγκτες εξεγέρσεις, οι οποίες  και θα εξουδετερωθούν, θα τις πνίξουν στο αίμα. Τίποτε δεν αφήνουν στην τύχη, οι κάθε φορά "ακραιφνείς εθνικόφρονες" της πολιτικό θρησκευτικής συμμαχίας του υπερδόγματος των «Ελλάς Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών».


Οι πάντα αδρανείς και διχασμένες δυνάμεις της Αριστεράς και των άλλων δημοκρατικών δυνάμεων, θα ξαναχρεωθούν τις συμφορές και την ήττα, με διώξεις, κακοποιήσεις, εξορίες κι' ομαδικές εκτελέσεις, από έκτακτα στρατοδικεία. Η ιστορία των "εθνοκαθάρσεων" επαναλαμβάνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: