Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Με φόντο τα επισόδια της "κατάληψης"του Πενταγώνου:



Σήμερα η Πολιτεία και όλες οι υπηρεσίες του είναι απαξιωμένες στην συνείδηση και το φιλότιμο του δοκιμαζόμενου και βομβαρδιζόμενου πανταχόθεν λαού μας.

Το Πεντάγωνο που αποτελεί την καρδιά της Εθνικής Άμυνας και προστασίας της χώρας μας, από κάθε ξένη και ντόπια επιβολή, δεν ανταποκρίνεται στο ιερό αυτό καθήκον του. Γιατί στελεχώνεται από αξιωματούχους των οποίων η πολιτική ηγεσία υπηρετεί ξένους και ντόπιους καιροσκόπους, που προκαλούν συμφορές κατά πολύ χειρότερες, εάν είχαμε να κάνουμε, με στρατεύματα κατοχής.

Μην μας ζητούν και τα ρέστα. Ας σπεύσουν τάχιστα ν' αποδώσουν τους οφειλόμενους μισθούς. Συντηρούν οικογένεια, παιδιά κι' εγγόνια. Πήγαν ν' απαιτήσουν λοιπόν δικαιοσύνη από τον πολιτικό τους προϊστάμενο, τον Υ. Ε. Άμυνας, ο οποίος απουσίαζε σε φιέστες. Σιγά μην κατέλαβαν τον προαύβλιο χώρο του Πενταγώνου.

Μακάρι να το έκαναν. Αν επιμένουν να περιφρονούν το πολιτικό προσωπικό και να συνεχίζουν, να τους αφήνουν στην εξαθλίωση της πείνας, όπως κάνουν σ’ όλους τους χώρους των συνταξιούχων, εργαζομένων και μικρομεσαίων επαγγελματιών κι’ καταστηματαρχών, οπωσδήποτε θα δουν τα χειρότερα.

Τι να τα κάνεις τα στρατεύματα κατοχής, όταν σ' υποδουλώνουν οικονομικά και σου στερούν το δικαίωμα να ζεις, οι αδίστακτοι μαέστροι του ανέντιμου εύκολου πλουτισμού;

Δεν υπάρχουν σχόλια: