Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Έλα παππού να σου δείξω τ' αμπολλοχώραφά σου


Καλό μου κορίτσι και τη μαύρη προπαγάνδα της παραπληροφόρησης και της ιστορικής διαστρέβλωσης, τον τόσο αντικομμουνισμό πού τα βάζεις;

Το εκλογικό τμήμα είναι πάντα πολωμένο και βαριά βαλαντωμένο. Ξεχνάμε, φαίνεται, την προπαγάνδα της κινδυνολογίας και τις διλημματικές παγιδεύσεις. Όπως: "Θα μας πετάξουν έξω από την Ευρωζώνη, θα μας επαναφέρουν στη δραχμή και τότε, θα πάθουμε φοβερότερες συμφορές, απ' ό,τι θα μας προκαλέσουν οι όποιες θυσίες λιτότητας".

Ο κόσμος που υποστηρίζεις εφαρμόζει αυτό που εκφράζει η λαϊκή θυμοσοφία, "Φωνάζουν οι κλέφτες να τρομάξουν οι νοικοκύρηδες". Εσείς που τους ακολουθείτε πιστά, είστε δύο φορές θύματα της σίγουρης συμφοράς που υλοποιεί η κρούπα των μερκελικών μνημονιακών. Και στερείστε τη χαρά και την τιμή αυτών που αντιστέκονται και μάχονται τους αδίστακτους εθνικούς μειοδότες, υπέρ των γερμανικών συμφερόντων της νεοναζί Μέρκελ.

Μου δίνεις την εντύπωση ότι είσαι ένα σφυρηλατημένο γενιτσαράκι, στ’ αμόνι της πατριδοκαπηλίας που εφαρμόζουν με επιστημονικές δεξιοτεχνίες οι φαύλοι δράκοι του νεοφιλελεύθερου καπιταλισμού. Κρίμα, κατά το τί διαφέρεις από τα φανατισμένα παιδόπουλα της ΚΝΕ και της Χρυσής Αυγής;

Και σε παρακαλώ, σταμάτα να με τσιγκλίζεις, μειράκιο γλυκό, και να με χαρακτηρίζεις, αναχρονιστικό, κολλημένο στα εμφυλιοπολεμικά χρόνια των πέτρινων χρόνων, ότι σταμάτησαν οι εμφύλιοι στη χώρα μας κι άλλα πολλά τέτοια στρογγυλεμένα κι αυθαίρετα «θεωρήματα». Έλα παππού να σου δείξω τ’ αμπελοχώραφά σου.

Όπως σε συμβούλεψε κι η κοινή μας φίλη Μαριάννα, αφουγκράσου τους παππούδες, έστω και χωρίς να τους σέβεσαι, γιατί από τους γεροντότερους πολλά μπορεί να μάθει η νεολαία. Πρόσεχε μην εφαρμόζεις το πας μη ομοϊδεάτης, εχθρός. Αποτελεί μοιραίο ολίσθημα. Επισημαίνοντας τους πραγματικούς μας εχτρούς, μπορούμε να προστατευθούμε καλλίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: