Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Μα γινουν σχολειά οι εκκλησίες

Ο Επικούρειος, Γιάννης Αναστασιάδης, η αφεντιά μου, πολιτικός και θρησκευτικός καταγγελτικός ιστορικός καταγραφέας, πιστεύει, ότι στη θέση "Ιερών" ναών, τεμενών και άλλων τόπων λατρείας, άλλων θρησκευτικών ομάδων, οφείλουμε να λειτουργήσουμε σχολεία, πέρα από τα υπάρχοντα, για την μόρφωση και τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας.

Επίσης, να χρησιμοποιηθούν και, ως χώροι Γενικών Συνελεύσεων, για την επιμόρφωση των επαγγελματικών, κοινωνικών και καταναλωτικών αναγκών του λαού μας. Ας πάψουν, επιτέλους, να προσηλυτίζουν τον Έλληνα ενορίτη-συμπολίτη μας και να τον αποπροσανατολίζουν, σ' άσκοπες μεταφυσικές ομηρίες κι' ανωφελείς οικονομικές και χρονικές θυσίες, για την σωτηρία της αμαρτωλής, δήθεν, κι' "αθάνατης" ψυχής των αθώων αμνοεριφίων.

Για να μην καταργηθούν, εντελώς οι "σεπτοί πατέρες" της Εκκλησίας, όλων των βαθμών που μισθοδοτούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό, ο οποίος καλύπτεται από τη φορολόγηση του Έλληνα Πολίτη, προτείνουμε, να αξιοποιήσουν τον χρόνο τους, υπέρ των πιστών ενοριτών τους, προσφέροντας πραγματικές ωφέλιμες υπηρεσίες, ως κοινωνικοί λειτουργοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: