Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Η παραχάραξη της Ιστορικής Αλήθειας

Κάνεις εθνικό έγκλημα, να συμψηφίζεις τις εθνικές μας μειοδοσίες, σε βάρος των μη δεξιών Ελλήνων, με τα εγκλήματα που διέπραξε ο Στάλιν, στη Σοβιετική Ένωση. Και για ποια δημοκρατία στην Ελλάδα μιλάς; Πού την είδες, πού την ξέρεις και τη μολογείς, μεγάλε "εθνικόφρονα";

Οι ταγματασφαλίτες, όχι μόνον δεν τιμωρήθηκαν, για τις σφαγιές τους, στα Γιαννιτσά, στο Χορτιάτη, στο Δίστομο, στα Καλάβρυτα κλπ, αλλά συνέχισαν ν’ ολοκληρώνουν, μ' ασίγαστο μίσος, τις σφαγές τους, σε βάρος των μη δεξιών συμπατριωτών μας κατά την περίοδο του μονόπλευρου εμφύλιου του 45-46 και κατά την διάρκεια του αμφίδρομου εμφύλιου 46-49.

Για τις σφαγές των τσαρικών συμμάχων του Φωστερίδη, στη Δράμα και στο Δοξάτο τί λες; Ο ακαδημαϊκός ιστορικός Γεώργιος Μαργαρίτης αναφέρει, ότι 80.000 μηνύσεις ταγματασφαλιτών σε βάρος των εαμοελασιτών περιγράφουν τις πολεμικές ενέργειές τους κατά των ανδρών των στρατευμάτων κατοχής κι' ελάχιστες, σε βάρος Ελλήνων συμπολιτών μας. Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε, φίλτατε Ναπολέοντα.

Μη μου ζητάς ν' απολογηθώ, για τα εγκλήματα της αριστερής πτέρυγας, αποσιωπώντας για τα χειρότερα αυτών που υπερμάχεσαι. Προσωπικά έκλαψα αδικοχαμένους στενούς μου συγκενείς, φίλους κι' άλλους συνέλληνες, ένθεν κι ένθεν.

Η κακοποίηση και παραχάραξη της ιστορικής αλήθειας, Μάου μου, αποτελεί κολάσιμη κι' αντιπατριωτική ενέργεια. Η ιστορική αμερόληπτη συνείδηση θα σε πάρει με τις πέτρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: