Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Μεταμόρφωση Σωτήρος=Θέωση


Φίλε Γ. Χαραλαμπίδη, τίποτ' απ' αυτά που περιγράφεις δεν είναι υπαρκτό. Χριστός, μεταμόρφωση και προσέγγυση της Θέωσης, ύστερα από ισόβια διαδικασία, εξαντλητική νηστείας, γοερής προσευχής και βαθειάς  «Πίστης», με τη χάρη της Αγίας Τριάδος Θεού και τη διαμεσολάβηση του ενανθρωπίσαντος Ιησού Χριστού Θεού, μπορεί να φθάσουμε στη θέωση=μεταμόρφωση= με ταχύτητα φωτός c2 του εξαγνισμένου από την προπατορική αμαρτία σιωπηρού αμνού. (Από την Πατερική Διδασκαλία της Θέωσης του πατέρα Δαμασκηνού με τη συνδρομή του θεολόγου Γ. Μεταλληνού).

Συρραπτόμενα παραμύθια για έλεγχο κι εκμετάλλευση των αμνοεριφίων. Που εξασφαλίζουν ισόβια αυτοκρατορική ζωή χαρισάμενη στους Μητροπολίτες-Δεσπότες και αυξημένα εισοδήματα, πέρα από την σταθερή μισθοδοσία, στους ιερείς όλων των βαθμών.

Θα πρότεινα, μια και μισθοδοτείστε, σε βάρος του φοροδότη λαού μας, να μετατρέψετε τις εκκλησιές σε χώρους γενικών συνελεύσεων κι' επιμόρφωσης του ποιμνίου, για την επίλυση των προβλημάτων της παρούσας ζωής.

Προστατεύοντάς τους, από την άγρια εκμετάλλευση των ετσιθε-ληστών συσσωρευτών πλούτου στην παρούσα ζωή. Τότε θα είναι επάξιος ο μισθός σας υλικά και κοινωνικά. Αλλοιώς  θα σας καθίσουν στον πανάγιο λαιμό σας τα εισοδήματά σας, ως προϊόντα απάτης και διαρπαγής, αποκτηθέντα με την πώληση ανύπαρκτων μεταφυσικών προϊόντων.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: