Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Ο Αθερίδης βομβαρδίζει, αναθεματίζει και λοιδορεί τον Τσίπρα......

Ο Αθερίδης βομβαρδίζει, αναθεματίζει και λοιδορεί τον Τσίπρα......

Αθερίδη δεξιοστροφίζεις ή μου φαίνεται; Δεν νομίζεις ότι αυτό το τσουνάμι ψηφοφόρων που τον στηρίζουν, έχουν τις δικές τους οπτικές, προσμονές κι' ελπίδες;

Επέλεξαν τις συνασπισμένες συνιστώσες από τον χώρο που θέλουν, ν’ ανακουφίσουν τους καταφρονημένους, να προστατεύσουν τους καταπιεσμένους και τους στραγγισμένους από τη σκληρή απομύζηση και ν’ εξανθρωπίσουν τον κόσμο .

Δεν μπορείς να το πιστέψεις, αλλά υπάρχει κι’ αυτή η κατηγορία των πολιτικών που νοιάζονται για τον συμπολίτη τους και που δεν ανήκουν στους βολεψάκηδες καιροσκόπους που αγνοούν την ιστορική αναγκαιότητα της Αλήθειας.

Κακοποιούν τις ανθρωπιστικές κι’ ηθικές αξίες και κατακρεουργούν τ’ όνειρα και το δικαίωμα αξιοπρεπούς διαβίωσης στους συνανθρώπους τους. Κλέβουν , ερημώνουν και τ’ αρπάζουν και μάλιστ’ ατιμώρητα, στο όνομα της φιλελεύθερης καπιταλίστικης οικονομοκοινωνικής πολιτικής, μαθημένοι στις λαμογιές.

Μη μερακλώνεσαι. Αποφάσισε η συντριπτική πλειοψηφία του Εκλογικού Σώματος, να δοκιμάσει και να γευτεί την πραγματική ανθρωπιστική διακυβέρνησή της χώρας, από τις συνασπισμένες συνιστώσες της ευρύτερης Αμεσοδημοκρατικής Αριστεράς που εκπροσωπεί τον αγνοημένο και πάντα αδικημένο έλληνα πολίτη.

Φίλτατε Αθερίδη, τα καταφέρνεις με την υποκριτική τέχνη του ηθοποιού. Μια συμβουλή. Μην τοποθετείσαι πολιτικο-οικονομικο-κοινωνικά, γιατί, με τέτοια πιστεύματα, θ’ αδικήσεις και θα κακοκαρδίσεις εκατομμύρια δημοκρατικών πολιτών.

Πιστεύω ότι θα δικαιωθούν οι προσδοκίες τους. Οι άλλοι δοκιμάστηκαν επανειλημμένα, αυτοαπαξιώθηκαν κι’ αυτοαναιρέθηκαν, τρομάρα τους. Κατέστησαν αφερέγγυοι. Μπήκαν στο χρονοντούλαπο τση ιστορίας.

Τη κακοδαιμονία της Χώρας και του Ελληνικού γένους, πρέπει να τη χρεώσουμε σε περίπου εκατό πολιτικά τζάκια, εθισμένα, ν’ υπονομεύουν τη ζωή μας, σ’ όλα τα επίπεδα των οικονομικών λειτουργικών δραστηριοτήτων, να υποβιβάζουν το βιοτικό και πνευματικό επίπεδο των παιδιών μας και να ξεπουλούν την εθνική μας κυριαρχία, μ’ όλο τον φυσικό και κοινωνικό πλούτο, στους όποιους ξένους ιστορικά επικυρίαρχους, πέρσες, ρωμαίους, τούρκους, άγγλους, αμερικάνους, ρώσους, γάλλους και γερμανούς.

Μ’ ανταλλάγματα, παχυλές προμήθειες, σ’ εισαγόμενους εξοπλισμούς πολεμικών μέσων, ιατρικών επιστημονικών οργάνων και μηχανημάτων, από τους μεγάλους οίκους τοκογλύφων δανειστών, από αναθέσεις δημόσιων έργων, από χορηγούς βιομηχάνων κι’ άλλων επιχειρηματιών, μ’ ανταλλάγματα φοροαπαλλαγών(ιδού ένας σοβαρός λόγος που οι τρανοί δεν φορολογούνται), γενναίες προμήθειες, από τις ντόπιες και ξένες βιομηχανίες φαρμάκων κλπ. Μασουλάνε και συσσωρεύουν από χίλιες μεριές.

Αυτές οι αερετζίδικες γύπικες φαμίλιες, αποτελούν τους μόνιμους πράκτορες των ξένων δυνάμεων, στη Χώρα μας. Δεν νοιάστηκαν ποτέ να διεκδικήσουν εθνικά οικονομικά δικαιώματα, όπως οι γερμανικές αποζημιώσεις.

Πάντα ενεργούν αζημίως υπέρ των παντοδύναμων ξένων καιροσκόπων αφεντάδων τους. Παρά το γεγονός, ότι εκλέγονται από το λαό μας και ορκίζονται ότι θα ενεργούν για το καλό, την πρόοδο και τα εθνικά και λαϊκά συμφέροντα.

Ούτως εχόντων των πραγμάτων, ο ελληνικός λαός, σύσσωμος πρέπει να τους απομακρύνει από την εξουσία, να τους τιμωρήσει και ν’ απαιτήσει την επιστροφή των κλεμμένων. Επίσης το Υπουργείο Οικονομικών, πρέπει να ξεσκεπάσει τους φοροδιαφυγούντες και να εισπράξει, αναδρομικά σε βάθος τριακονταετίας τους οφειλόμενους φόρους. Ας κάνουμε την αρχή μ’ αυτές τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Τελειώνοντας, θα τολμούσα να ευχηθώ, τη σύμπραξη των πέντε κομμάτων Τσίπρα, Αλέκας Κουβέλη, Καμμένου και Μιχαλολιάκου, αμέσως μετά από τις εκλογές, αφού δεσμευθούν, ότι θ’ απαλλαγούν από τις διχαστικές ιδεολογικές τους παγιδεύσεις και θα νοιαστούν αποκλειστικά για την απελευθέρωση του λαού μας από ξένα και ντόπια δεσμά κι εκμεταλλεύσεις. Είναι απαίτηση του 70% του λαού μας.

Καιρός να γλυτώσουμε από τους ολέθριους διχασμούς και να συνυπάρξουμε. Να φέρουμε τα χελιδόνια.

Έχεις αντιρρήσεις καλέ μας φίλε Αθερίδη;

Δεν υπάρχουν σχόλια: