Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Κόκκινος Τύπος

Κόκκινος Τύπος: Ελπιδοφόρα πρόταση εκλογικής συνεργασίας του ΕΕΚ π...: Προς την 17 η Ιουνίου Τίποτα δεν είναι ίδιο μετά τις εκλογές της 6 ης Μαΐου, την μαζική απόρριψη από τον ελληνικό λαό των βάρβαρων...

Σύντροφε Σάββα Μιχαήλ, οι διχασμένοι συμπατριώτες μας που σέρνονται τσακισμένοι, εξαθλιωμένοι, απελπισμένοι κι' άγρια κακοποιημένοι από τις σκοτεινές ανελεείς δυνάμεις του Μαύρου Μετώπου, έχoυν βαρεθεί τις αναποτελεσματικές μακροσκελείς θεωρητικές αναλύσεις, άριστα μεν διατυπωμένες, αλλά ξεκομένες από τις άμεσες πρακτικές λύσεις που θα ανακούφιζαν τον καταληστεμένο λαό.

Ένα λαό εγκαταλειμένο, κι' αβοήθητο από τις ανθρωποκεντρικές Αριστερές δυνάμεις που υποτίθεται ότι αποτελούν την ταξική του αγωνιστική Ηγεσία. Και τούτο, γιατί βαρεμένη από την αθεράπευτη κι' άγονη εσωστρεφή εμπλοκή σε θεωρητικές αντιπαραθέσεις, δεν μπορούν να συμπράξουν μέσα από Ένα Ενιαίο Δημοκρατικό Αντικαπιταλιστικό Μέτωπο.

Αυτό θέλει και το απαιτεί ο προδομένος αγωνιστής οπαδός αριστερός δημοκράτης που από νικητής είχε την άτυχη μοίρα του ηττημένου, μ' ευθύνη της σαλαμοποιηθείσης Ανίκανης Αριστερής Ηγεσίας. Αναφέρομαι στις επωνίδιστες ιστορικές Συμφωνίες του Λιβάνου, της Καζέρτας, της Βάρκιζας και τα μετέπειτα τραγικά κι' ασυγχώρητα εγκληματικά λάθη και παραλείψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: