Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Εκλεκτός του Λαού οι Συνιστώσες του ΣΥΡΡΙΖΑ

Τ' αποτελέσματα των εκλογών της 6ης του Μάη 2012, με τον υπερτετραπλασιασμό των ποσοστών ψήφων του και τα προγνωστικά-γκάλοπ, αποδεικνύουν, ότι το Εκλογικό Σώμα των Ελλήνων, εμπιστεύεται κι' αποφάσισε να δώσει την κηβερνητική εξουσία στις συνιστώσες του Σύριζα. Συνταγή για τη Λαϊκή Νικηφόρα Εντολή της 17ης Ιουνίου, αποτελούν εκτός των άλλων, όπως η σεμνότητα και η εντιμότητα και οι παρακάτω στόχοι:

1.Σταράτα, αισιόδοξα και υλοποιήσιμα μηνύματα και δεσμεύσεις.

2.Συλλογική αυτογνωσία στελεχών και οπαδών. Φιλολαϊκός αυτοπροσδιορισμός κομματικής ταυτότητας.

3.Επίμονη και μεθοδευμένη αφύπνιση των μαντρωμένων ποιμνίων και πολωμένων οπαδών.

4.Καθορισμός στόχων ανταπόκρισης των προσδοκιών του Εκλογικού Σώματος και των πληττόμενων συνταξιούχων, μισθωτών, ανέργων και των άμοιρων και χωρίς ελπίδα παιδιών και εγγονών μας που απελπισμένα προσβλέπουν προς την αποδημία.

5.Πρόγραμμα και στρατηγική εξόδου από την κρίση. Άμεσα μέτρα ανακούφισης του αγωνιζόμενου λαού με την αναστολή των μέτρων λιτότητας και την ματαίωση των σκοτεινών προθέσεων των καιροσκόπων τοκογλύφων κι' εκείνων που καταργούν κεκτημένα εργασιακά δικαιώματα.

6.Να συνεχίσουν τα σαλπίσματα Ενότητας του αγωνιζόμενου Δημοκρατικού Λαού μας.

Ο λαός θα δώσει πιθανή πλειοψηφία, ίσως και αυτονομία στον Σύριζα. Στέρεψαν οι ελπίδες του.

Δεν πιστεύουν πια στους εθνοσωτήρες που ξεδιάντροπα τον εξαπάτησαν, μάλιστα επανειλημμένα, και τον οδήγησαν στη φτιαχτή υπερχρέωση, με σκοπό τη προσβολή της ελευθερίας, της αξιοπρέπειας, της εθνικής του πολιτιστικής κληρονομιάς και το γενικό ξεπούλημα του εθνικού κι’ ιδιωτικού πλούτου του ήδη απεγνωσμένου, αλλά περήφανου Λαού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: