Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Για να τιμωρηθούν τα δύο δοσίλογα μεγάλα κόμματα και η άρνηση κάποιων κομμάτων για την συνένωση των δημοκρατικών κι αντιμνημονιακών δυνάμεων της χώρας, σ' ένα Ενιαίο Αγωνιστικό Αντιμνημονιακό Μέτωπο, προτείνω το παρακάτω σενάριο:

Θεαματική απεμπλοκή από την φτιαχτή κρίση της υπερχρέωσης

Για να γλυτώσουμε τον λαό από την πείνα της συρρίκνωσης συντάξεων, μισθών, αμειβών εργασίας κι’ εισοδημάτων μικρομεσαίων επαγγελματιών-εμπόρων και τη Χώρα από την ΑΠΕΙΛΗ του ξεπουλήματος του ιδιωτικού και δημόσιου πλούτου, πρέπει το Εκλογικό Σώμα να προχωρήσει σταθερά κι ανυποχώρητα:

Πρώτον στην καταψήφιση του Α. Σαμαρά που απαιτεί κι’ αυτοδύναμη κυβερνητική εξουσία και του Ε. Βενιζέλου την πρωτιά του κόμματός του, με τις πενήντα έδρες πριμοδότηση, αμφότεροι συμπρωταγωνιστές και θερμοί υποστηρικτές επιβολής και καθιέρωσης των ολέθριων Μνημονίων σε βάρος του λαού, της Χώρα και προ πάντων σε βάρος της νεολαίας μας που απελπισμένα και χωρίς ελπίδα καμιά, για το μέλλον, προσβέπουν τους δρόμους της ξενιτιάς.

Δεύτερο ψήφο, με τα δύο χέρια στους δύο εκπροσώπους της νέας γενιάς Αλέξη και Παναγιώτη, οι οποίοι αμφότεροι διακηρύσσουν παραδειγματική τιμωρία των όποιων πολιτικών μας λαμογίων, έλεγχο των κονδυλίων του επονείδιστου χρέους, μερική ή ολική άρνηση εξόφλησης αυτού, ποίοι τα συνήψαν, τα διαχειρίστηκαν και στις τσέπες τίνων κατέληξαν, με τη σύμπραξη των οποίων θα οδηγήσουν στην οριστική συμφιλίωση των δύο διχασμένων ομάδων που τους χωρίζουν αδιέξοδα ιδεολογικά μίση ζημιογόνα, σε βάρος της δημιουργικής σύμπραξης προόδου, ειρηνικής συνύπαρξης, ευημερίας και καθολικής απασχόλησης.

Νέοι της Ελλάδας ενισχύστε, οι μεν αριστεροί τον Τσίπρα οι δε δεξιοί τον Καμμένο, για να σωθείτε και να σώσετε αλλήλους, υλοποιώντας τον πολυθρύλητο Ιστορικό Συμβιβασμό πολιτικών αντιπαλοτήτων που μόνο τον σκοταδισμό ωφελεί. Γένοιτο

Δεν υπάρχουν σχόλια: