Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Επιτακτική η Ενότητα των Δημοκρατικών Δυνάμεων

Ο Σύριζα που αφουγκράστηκε τον παλμό των αριστερών Δημοκρατικών δυνάμεων, πρέπει να συνεχίσει ν' ανεμίζει την Σημαία Ενός Ενιαίου Αγωνιστικού Δημοκρατικού Μετώπου. Κοντός ψαλμός αλληλούια. Προ των εκλογών ξανά καλέσαμε όλα τ' αριστερά κόμματα, να ξεχάσουν όποιες στρατηγικές και διαφοροποιήσεις που τα χωρίζουν και να κατέβουν κάτω από το Λάβαρο Ενός Ενιαίου Αγωνιστικού Πολιτικού Λογότυπου. Αποτελεί ένα μετεμφυλιακό, επίμονο αίτητα κι ευχή όλων των μαχομένων Ελλήνων της δημοκρατικής Ελλάδας που ενώ πολέμησε δίπλα στους συμμάχους είχε τη τύχη των ηττημένων, διώχθηκε, δεινοπάθησε κι' αιμάτωφσε.
Ο αυθαίρετος νόμος της λεηλασίας που χαρίζει 50 έδρες στο πρώτο κόμμα, θα περιέρχονταν στην Ενιαία Αριστερά και θα μετατρέπονταν σε μπούμεραγκ σε βάρος των επινοητών του κ Παυλόπουλου και Σία.
Πρέπει να γίνει κατανοητό κι' αποδεκτό, πλέον ότι είναι σκέτη προδοσία του Λαού και της Χώρας μας ο κατακερματισμός της Αριστεράς. Η Αριστερά χρωστά την αναγνώριση και την ηθική και βιολογική αποκατάσταση των οπαδών της που τους εξέθεσε σε μύριες συμφορές, με τα εγκληματικά της λάθη και παραλήψεις.
Προσοχή στις επικείμενες εκλογές, ασυγχώρητα μοιραίο, να κατεβήτε ξανά με ξεχωριστές σημαίας.
Αυτή είναι η βούληση κι’ η εντολή του 65% του εκλογικού σώματος. Διαφορετικά ξαναβυθίζετε την πατρίδα στο σκοτάδι και την απελπισία, για πολλές δεκαετίες. Ας απαλλαγούμε από την εσωστρέφεια, την ασυνεννοησία και την ανευθυνότητα. Ενότητα και μόνον Ενότητα θα σώσει την νέα γενιά μας από τον ξενιτεμό. Νισάφι πια, ξεριζώνονται τα νιάτα μας. Έχω δύο παιδιά στη μαύρη ξενιτιά κι’ ετοιμάζεται και το τρίτο. Και τα τρία τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: