Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Τα μεγάλα τζάκια μας ξεπούλησαν και συνεχίζουν την μειοδοσία

Δεν μ' ενδιαφέρει η καταγωγή των διαχειριστών της εξουσίας. Μετράνε, για μένα οι προθέσεις και προπάντων οι πράξεις.

Είναι χρήσιμος για το λαό και τον τόπο; λέμε εύγε. Το Παπαντρέικο έδρασε αντεθνικά. Στο "γέρο της δημοκρατίας" αποδίδουμε κατά 90% την ευθύνη που στήριξε την ανθελληνική πολιτική του Τσόρτσιλ, ο οποίος προκάλεσε τον εμφύλιο, μ' όλα τα γνωστά δεινά του. Tην ολόπλευρη υποταγή της χώρας μας και του λαού της. Έγινε τυχαία και αζημίως; Δεν νομίζω….

Ο Ανδρέας εμφανίζεται επί σκηνής, όταν είχε χρεοκοπήσει η δεξιά, προ(12-02-1945 έως και 21-04-67) και μετά την πτώση της στρατιωτικής χούντας(1967-1974), συνεχίστριας του ΙΔΕΑ που αγωνίστηκε, για την επάνοδο και παγιοποίηση της βασιλείας των Γλυνσπουργκ(1943-1949).

Εδώ χρειαζόμαστε μια μικρή παρένθεση, για να συνδέσουμε τα γεγονότα σύνθεσης και έναρξη αποσύνθεσης των αντιλαϊκών δυνάμεων που στηρίζουν την ντόπια και ξένη πλουτοκρατία.

Οι χαμηλόβαθμες δυνάμεις του ΙΔΕΑ, από υποστηρικτές της βασιλείας στην Ελλάδα, εξοβελίζουν, μετά την πραξικοπηματική κατάληψη της εξουσίας το 1967, τον βασιλέα και με δημοψήφισμα τον καταργούν. Τα 74 έρχεται ο «Εθνάρχης» Κ. Καραμανλής, επαναφέρει την Αβασίλευτη Δημοκρατία και την νομιμότητα του ΚΚΕ.

Όμως ο λαός αντιλαμβάνεται την μάταιη προσμονή, για καλλίτερες μέρες που περίμενε από τους παλαιούς μονομάχους Δεξιά και Ένωση Κέντρου(Κωνσταντινικούς του Λαϊκού Κόμματος και τους Βενιζελικούς).

Και αναζητά σανίδα σωτηρίας από τις γνήσιες δημοκρατικές δυνάμεις που δοκιμάστηκαν με την Ενιαία Δημοκρατική Αριστερά. Αυτό κατατρόμαξε τους κατασκευαστές Πρωθυπουργών και τους από μηχανής θεούς που σώζουν κάθε φορά τα πολιτικά εργαλεία της Οικονομικής Ολιγαρχίας.

Θέτουν ανάμεσα στην Αριστερά και την αναξιόπιστη πολιτικά Δεξιά, τον Ανδρέα Παπανδρέου, στη θέση της επίσης αναξιόπιστης Ένωσης Κέντρου, με το προσωπείο του προπαιδευμένου, δήθεν, Σοσιαλιστή άνδρα, ως υποψήφιου Πρωθυπουργού. Ο οποίος και έσωσε το καθεστώς υποτέλειας που κινδύνεψε, όταν με την αντιλαϊκή τους πολιτική, οι δύο μονομάχοι, όπως τους ονομάσαμε την Ένωση Κέντρου και την Δεξιά, κατέστησαν πλέον πολιτικά, κοινωνικά και οικονομικά ανεπαρκείς.

Με τον Ανδρέα που άρχισε να μαντρώνει τις περιθωριοποιημένες επαναστατικές δυνάμεις που έψαχναν εναλλακτικές πολιτικές φόρμες, χρησιμοποιήθηκαν σοσιαλιστικά συνθήματα τύπου η «Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» και με τον τρόπο αυτό ενσωμάτωσε τις δυνάμεις εκείνες στο «φιλολαϊκό» κίνημα του ΠΑΣΟΚ.

Και ο τωρινός δε, Πρωθυπουργός, προσπαθεί να εξασφαλίσει τα σκανδαλώδη δάνεια, τόκους και πανωτόκια των διεθνών καιροσκόπων, με τις αντικοινωνικές μειώσεις των συντάξεων και των μισθών, φροντίζοντας συγχρόνως, να ξεπουλήσει τα πάντα.

Είναι άδικο και σε βάρος της εθνικής μας αξιοπρέπειας, να ωραιοποιούμε τα κακώς κείμενα, από αφέλεια και προ πάντων από σκοπιμότητα, όποιων ιδιοτελών επιδιώξεων.

Πρέπει ν' αντιδράσουμε όλοι μαζί. Να βροντοφωνάξουμε: Φτάνει πια. Δεν πάει άλλο. Νισάφι. Ανανύψτε, ζητήστε συγνώμη, βρείτε τα κλεμμένα και σώστε το λαό και το μέλλον των παιδιών μας. Αλλιώς, θα ξεκινήσουν κοινωνικά τσουνάμι, από τ’ οποία δεν θα εξαιρεθείτε.

Και εσείς συμπολίτες μας αφυπνισθείτε. Μας κλέβουν την μπουκιά των παιδιών μας. Μας αφανίζουν ως Λαό και ως Πατρίδα.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από το 1981 είχαν ξεκινήσει την διάλυση τής Χώρας μα ο Λαός μας δεν έβλεπε, τον Ελληνικό ανεγκέφαλο Λαό τον ενδιαφέρουν οι ποδοσφαιρικές ομάδες και οι καθημερινές σκουπιδο-εκπομπές τών Πανελλαδικών τηλεοπτικών καναλιών που μοναδικό στόχο έχουν την αποβλάκωση τού Λαού. Το Σύστημα τής Νέας Τάξης δεν θέλει να σκέπτεται ο Λαός μας.

Ανώνυμος είπε...

Ο Ύπνος τών Λαών είναι πολύτιμος γιά την Νέα Τάξη τών Παγκόσμιων Αρχόντων Σιωνιστών. Ξύπνα Λαέ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Λαός μας έπασχε 30 χρόνια από Διανοητική Τεμπελιά, τώρα ήρθε ο καιρός που πρέπει να θεραπευθεί.

Ανώνυμος είπε...

Ψάξτε και διαβάστε γιά την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, ανήκουν σε αυτήν ο Τρισε και ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΔΗΜΣΥΜ. Η γραμμή είναι κοινή από την Νέα Τάξη.

Ανώνυμος είπε...

Το 2005 έγινε Πρόεδρος Δημοκρατίας ο κύριος Παπούλιας, η τότε Πρόεδρος Βουλής Άννα-Ψαρούδα-Μπενάκη στην επίσκεψή της τού είχε πεί ολοκάθαρα ότι την τότε επόμενη πενταετία τα Εθνικά Σύνορα και η Εθνική κυριαρχία θα μειωθούν. Όλα τα τηλεοπτικά κανάλια το είχαν δείξει αυτό μα ο Λαός μας δεν έδωσε σημασία τότε. Ψάξτε και δείτε εκείνο το ιστορικό βίντεο και προσέξτε όλα όσα είχε πεί η κυρία Μπενάκη.υλής Άννα-Ψαρούδα-Μπενάκη στην επίσκεψή της τού είχε πεί ολοκάθαρα ότι την τότε επόμενη πενταετία τα Εθνικά Σύνορα και η Εθνική κυριαρχία θα μειωθούν. Όλα τα τηλεοπτικά κανάλια το είχαν δείξει αυτό μα ο Λαός μας δεν έδωσε σημασία τότε. Ψάξτε και δείτε εκείνο το ιστορικό βίντεο και προσέξτε όλα όσα είχε πεί η κυρία Μπενάκη.

Ανώνυμος είπε...

Η Νέα Τάξη τών Παγκόσμιων Αρχόντων Σιωνιστών θέλει Παγκόσμια Δούλους γιά ψίχουλα και να ελέγχει απόλυτα την καθημερινή ζωή όλων, με κάθε τρόπο. Λαέ ξύπνα.