Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Τα σκυλια μαλλί αλλάζουν, χούγια δεν αλλάζουν

Αγαπητοί μου φίλοι. Εκείνο που θέλω να τονίσω και το θεωρώ διαχρονικό, είναι ο νόμος της συνήθειας που, όπως λέγεται, είναι η δεύτερη φύση.

Έμαθαν να τρώνε σε βάρος του Ελληνικού λαού, υπηρετώντας ξένα συμφέροντα, όποιου μεγέθους σε κοστοζημίες. Και αυτό το εγκληματικό κουσούρι, να παρέχουν αντεθνικές υπηρεσίες, έναντι λαδωμάτων, δεν τ' αλλάζουν με τίποτε, όσο ενεργούμε, ως ποίμνια και φανατισμένες πολιτικές ομάδες.

Δεν κουνάνε το δάκτυλό τους, αν προηγουμένως δεν το βουτήξουν στο μέλι. Την κλεψιά την βαπτίσαν προμήθεια, μπαξίσι και «δώστε κι’ εμάς τον κόπο μας, ό,τ’ είναι ορισμός σας».

Από τα δάνεια του 1824 και 1825, μέχρι και σήμερα, από τη μια υπερχρεώνουν τα κρατικά ταμεία και τα φορτώνουν στην πλάτη μας. Και από την άλλη, τα χρησιμοποιούν αυθαίρετα, δεν τιμωρούνται και δεν τα επενδύουν.

Αυτό δεν θ’ αλλάξει, όσο γινόμαστε τα θύματα και τα εκτελεστικά όργανα των θυτών μας πολιτικών και των πλουμιστών που μας μαντρώνουν με τις γνωστές σωτηροψυχικές παραινέσεις και μάλιστα, χωρίς κανένα αντίκρισμα. Περιμένω και συνεχίζουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια: