Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Το δίκαιο των καταπιεσμένων

Γιαννης Αλαφούζος: "Οι Τσιχανιστές μουσουλμάνοι θέλουν να καταστρέψουν τον Ευρωπαϊκό φιλελεύθερο τρόπο ζωής. Μήπως πρέπει να αντιδράσουμε και να αμυνθούμε";

Ο Δυτικός φιλελευθερισμός μας επέβαλε την υπερχρέωση και τα δεινά που έφερε και αυτά που έρχονται, όπως το γενικό ξεπούλημα των πάντων στους γύπες στο ένα εικοσό της αξίας δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.
Λέτε οι τσιχανιστές να είναι φίλοι μας; Για όνομα του Θεού αυτούς τους οργάνωσαν και τους στηρίζουν τα συμφέροντα κάποιων "φιλελεύθερων" με αφορμή τον θρησκευτικό ρατσισμό. Πέρα από αυτό οι τσιχανιστές αντιδρούν και στην επιθετικότητα της δύσης ενάντια στην υποταγή αραβικών χωρών, όπως Ιρακ. Λυβύη κλπ.

Οι έμποροι των εθνών διχάζουν ανθρώπους, κόμματα, λαούς, έθνη και θρησκείες δρομολογούν μαζικούς θανάτους, καταστροφές, συμφορές και οδύνες, με ένα και μόνο σκοπό να αυγατίσουν τη συσσώρευση πλούτου.

Πρέπει να σωθούμε από το κακό αυτό. Να αφυπνισθούμε και να μην τους κάνουμε τη χάρη να διχαζόμαστε και ενωμένοι να τους καταγγέλνουμε και να τους αντισταθούμε με νύχια και με δόντια.
Να χτυπήσουμε την καρδιά των υπαιτίων όποιων συμφορών που είναι οι πολεμοκάπηλοι, το εύκολο κέρδος, οι πολεμικές βιομηχανίες, ο εγωπαθής ατομικισμός, αντιπαραθέτοντας αντιστοίχως την ειρήνη, το παραγωγικό κέρδος, τη κατάργηση πολεμοφοδίων και μηχανών θανάτου και τον κοινωνισμό-το εμείς αντί το εγώ. Με συνταγματική κατοχύρωση να καταργηθεί και η ιδιοκτησία με τη λήψη ειδικών νόμων που θα εξασφαλισθούν η συμμετοχή όλων στη παραγωγή, η ευχερής επιβίωση, η ειρηνική διαβίωση, με ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: