Σάββατο, 23 Απριλίου 2016

Κάνουμε αυτά με τα οποία μας απειλούν οι γύπες της ΕΕ


Ο πρωθυπουργός μίλησε με πολιτικούς όρους και δήλωσε αυτά ακριβώς που πίστευε και σκεπτόταν να πράξει. Μή βιάζεστε να προκρίνετε, κάντε υπομονή. Θα κριθεί στο τέλος της τετραετίας. Οι προηγούμενες κυβερνήσεις και αν εξαπάτησαν τη Χώρα και τους πολίτες της. Αυτοί ευθύνονται για την υπερχρέωση και το γενικό ξεπούλημα του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα υπέρ των δανειστών και των άλλων γυπών. Δείτε τί πρέπει να πράξει η σημερινή συγκυβέρνηση. Για να κερδίσουμε τον πόλεμο πρέπει να κάνουμε ακριβώς εκείνα με τα οποία μας φοβερίζουν οι εχθροί της Χώρας μας, την έξοδο μας από την ΕΕ και την ευρωζώνη. Μας απειλείτε να μας διώξετε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, σας προλαβαίνουμε ανέντιμοι και μή αλληλέγγυοι ευρωπαϊκοί εταίροι, φεύγουμε εμείς και αδιαφορούμε για το ευρωνόμισμα. Πιο συγκεκριμένα:

Η συνταγή για την έξοδό μας από τη συνεχή κρίση που βιώνει ο τόπος και οι έλληνες συμπολίτες μας είναι περιληπτικά η παρακάτω:

1. Να γίνει άμεσα μια συγκυβέρνηση ευρύτερης συμμετοχής, με ένα νέο δημοψήφισμα με κοινό στόχο:

α) την έξοδό μας από την ΕΕ,

β) την άρνησή μας να πληρωθούν οι δανειστές γιατί το χρέος αυτό είναι επαχθές και επονείδιστο γ) να εκδοθεί εθνικό νόμισμα και

δ) να αξιολογηθούν και να επισημανθούν οι πραγματικοί φίλοι και εχθροί της Χώρας μας.

2. Να διαλυθούν τα πολιτικά κόμματα γιατί έχουν απαξιωθεί και ο ρόλος τους είναι διχαστικός, καταστρεπτικός και ολέθριος.

3. Ο αριθμός των βουλευτών να περιορισθεί στους ΕΚΑΤΟ.

4. Να εκλέγονται

α) άμεσα με την απλή αναλογική,

β) με ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο,

γ) την κυβέρνηση να την αποτελούν οι πρώτοι εκατό πλειοψηφούντες,

δ) οι ακατάλληλοι, ανίκανοι και παραβατικοί βουλευτές, να
αντικαθίστανται άμεσα από τους αναπληρωμματικούς, όπως αυτοί έπονται
μετά τους πρώτους εκατό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: