Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Το ξεπέρασμα της κρίσης

Το χρήμα πρέπει να τυπώνεται και να διαχειρίζεται όχι από τους αρπακτικούς τραπεζίτες, αλλά από τις εκάστοτε νόμιμα εκλεγμένες κυβερνήσεις.

Είναι απαραίτητο εργαλείο συναλλαγής για την κυκλοφορία και την αγορά υλικών αγαθών και υπηρεσιών σε τιμές που καθορίζονται αυτόματα, σύμφωνα με το νόμο της προσφοράς και τη ζήτησης.

Θα διατίθεται στον επιχειρησιακό και επαγγελματικό κόσμο χωρίς τόκους και πανωτόκια με απόδοση λογαριασμού στο τέλος του έτους.
Στις τιμές αγαθών θα εμπεριέχονται τα σταθερά έξοδα, τα μεταβλητά, οι πρώτες ύλες, οι αμειβές εργασίας και το λογικό καθαρό κέρδος των παραγωγών και επαγγελματιών.

Με την παραδοχή αυτή θα χτυπηθεί η αισχροκέρδεια, η εξαλλοσύνη των αυθαίρετων ανατιμήσεων και προπάντων τα ληστρικά κέρδη των ιδιωτών τραπεζιτών, των οποίων οι τόκοι και ανατοκισμοί ανεβάζουν τα δάνεια διακόσια τοις εκατόκ και άνω καταστρέφοντας τους ανήμπορους δανειολήπτες.

Για όλους τους παραπάνω λόγους και άλλους που δεν αναφέρουμε, πρέπει να αναλάβουν την δημιουργία δικού μας νομίσματος και τη διαχείρισή τους οι νόμιμα εκλεγμένες κυβερνήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: