Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Η νηστεία και η ιερείς πατέρες

Καλοί μου φίλοι. Μην κολάμε στην κρεατοφαγία των άθεων τις Μεγάλες Παρασκευές. Είναι επουσώδης υπόθεση. Αφού τη μέρα αυτη την παραβιάζουν και πλείστοι ισόβιοι θρησκευτικοί άρχοντες.
Όλο το παπαδαριό από τη βάση μέχρι τη κορυφή ψεύδονται ασυστόλως σχετικά με τα καλέσματα της "ψυχοσωτηρίας", την "ανάσταση νεκρών" και ότι πρέπει να ανεχθούμε όποιους σουλάνους, τύρρανους και αχρείους, διότι, αν ο Θός δεν τους ήθελε να τους δόσει εξουσία δεν θα τους την έδωνε
Και δεν είναι μόνον αυτές οι καταμαρτυρίες. Δέστε το μακελειό που έγινε στη Σκυθούπολη από τους Θεοδόσιους. Είκοσι εκατομ εθνικούς δολοφονήσανε. Εξυμνούσαν τους σουλτάνους τετρακόσια τόσα χρόνια και τους εύχονταν μακροζωίαν.
Αποκήρυξαν την επανάσταση και τους αρχικαπετάνιους Κολοκοτροναίους κλπ και διατηρούσαν αίθουσες βασανιστηρίων, για όσους ήσαν ανυπότακτοι αγωνιστές..
Όχι. δεν εγκρίνω τα μανδρωμένα αμνοερίφια και τους κομματικούς ομήρους που στηρίζουν τους διχαστές θήτες τους, τους υπεύθυνους των εθνικών δεινών και της μόνιμης απάνθρωπης υποβίβασης της ποιότητας ζωής των συμπολιών μας. Νοιάζονται για την αιώνια ζωή των ενωριτών τους και δεν δίνουν τσακιστή δεκάρα για τη παρούσα ζωή μας.
Θα ήταν παράλειψη, άν δεν χρεώναμε στους ιερούς πατέρες μας τη πλήρη αδιαφορία τους, για την όποια κακοποίηση και κακοδαιμονία του ποιμνίου τους που υφίστανται από τους πολιτικούς ταγούς, όπως το μεγάλο φαγοπότι των ημετέρων και αυτή της υπερχρέωσης και το γενικό ξεπούλημα του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που μας πνίγει ασφυκτικά, σήμερα.
Όχι μόνον δεν τους προστατεύουν αλλά τους χρησιμοποιούν ψηφοθηρικά υπέρ σκοταδιστικών συντηρητικών κυβερνήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: