Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Το μεαλύτερο οικονομικό έγκλημα

Καλέ μου φίλε Άντυ, δεν θα προσπαθήσω να σε πείσω. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθ’ ενός μας, να έχουμε τη δική μας, άποψη. Και είμαστε αμέτρητοι οι άνθωποι, ανά την Υφήλιο. Λαοί, έθνη, φυλές, φατρίες, πολιτικοκοινωνικοοικονομικά δόγματα και συστήματα, γεωγραφικές κλιματικές διαφορές και ένα καταιγισμό δρώμενων που συνοδεύουν, όλες τις παραπάνω διαφορετικότητες, αλληλοσυγκρουόμενων συμφερόντων.

Τελικά εκείνοι που επιβάλουν τα δικά τους συμφέροντα, στους λαούς είναι οι ισχυροί. Αυτοί ελέγχουν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές, επιβάλλουν τους δικούς τους όρους συνύπαρξης και νέμονται και το διατραπεζικό χρεοπιστωτικό σύστημα.

Έχουν στη διάθεσή τους το πεπόνι και το μαχαίρι. Αυτοί τυπώνουν το πλαστικό χρήμα με κόστος την αξία των υλικών χάρτου, μετάλλου και την απόσβεση του μηχανολογικού εξοπλισμού εκτύπωσης και κυκλοφορίας των όποιων νομισμάτων. Αυτό κι’ αν είναι μαύρο χρήμα, εύκολου πλουτισμού. Τα κέρδη τους, δεν είναι μόνον οι τόκοι και τα πανωτόκια, αλλά τα υπερκέρδη τους είναι τεράστια, γιατί δημιουργούν χρήμα από το πουθενά, μ’ ένα κόστος το πολύ ένα τρία τοις εκατό.

Από το 1929, άρχισε η μεγάλη απάτη, να τοκίζουν αποκλειστικά το χρήμα οι τραπεζίτες και φτάσαμε στις μέρες μας, το χρήμα να τυπώνεται και να πουλιέται με κέρδος το καθιερωμένο επιτόκιο, αποκλειστικά και μόνον από το ΔΝΤ και την Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα και μόνον μέσα από τις τράπεζες να διατίθεται το χρήμα προς πάσαν κατεύθυνση.

Αυτή η μεγάλη εγκληματική εκτροπή καταγγέλλεται, όπως σας δήλωσα και από τον Εμράι Σέλτον, κορυφαίο τραπεζίτη, μ’ ένα βιβλίο του, το οποίο, με τη διαθήκη που έκανε, εκπρόσωποί του νόμιμοι, διαθέτουν την επανέκδοσή του, εντελώς δωρεάν, σε διάφορους εκδότες, ανά τον κόσμο. Δεν είναι λίγοι κι' οι ακαδημαϊκοί καθηγητές της χώρας που όλοι ακούσαμε, να καταγγέλνουν, την διεθνή αντισυνταγματική υφαρπαγή, ενός δικαιώματος που μόνον οι εκλεγμένες από τους λαούς τους κυβερνήσεις έχουν.

Κατά λογική συνέπεια, όλες οι υπερχρεώσεις κρατών είναι παράνομες και άκυρες. Άδικα καλούνται οι λαοί και μ’ αυτούς και ο δικός μας, να πληρώσουν τα σπασμένα, πονηρών και ύποπτων πολιτικών που καταξόδεψαν, όχι μόνον τα έσοδα από τον ιδρώτα των φορολογημένων, αλλά έφαγαν και τα δάνεια, με τ’ οποία υπονομεύουν τον εθνικό μας πλούτο, συνεργώντας στην συμπαιγνία, να εξασφαλίσουν τα δάνεια που δεν κόστισαν στους καιροσκόπους δανειστές, παρά μόνον το κόστος του χάρτου και μετάλλου, για την εκτύπωση των νομισμάτων.

Αυτή η εκτροπή μας οδηγεί στη σκληρή λιτότητα, με τις άθλιες και κτηνώδεις συνέπειες. Που σώνει και καλά ανελεώς μας επιβάλλουν.

Τί συμβαίνει με την κυκλοφορία του χρήματος



O συνομιλητής μας Άντυ Ζέρβας, άνοιξε το παρακάτω θέμα, σχετικά μ’ ένα άρθρο που καταγγέλλει, ότι είναι παράνομο κι’ αντισυνταγματικό να δανείζονται οι τραπεζικές εταιρίες χρήματα που τυπώνουν το ΔΝΤ και η Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα χωρίς κανένα κόστος, παρά μόνον τα υλικά και η εκτύπωση των χάρτινων και μεταλλικών νομισμάτων, από το πουθενά και χωρίς κανένα αντίκρυσμα, να το δανείζουν στις τράπεζες με επιτόκιο 1-1,5% και αυτές να τα δανείζουν σε κυβερνήσεις κι’ επιχειρηματίες της αγοράς προς 2,3,4,5 και 6% και να υπερχρεώνουν έθνη και λαούς. Διαβάστε την παρακάτω παραπομπή του ως άνω αναφερομένου συνομιλητή μας: http://thesecretrealtruth.blogspot.gr/2012/09/blog-post_359.html?spref=fb&m=1

Επιβεβαίωση αυτών των ισχυρισμών θα τη βρείτε στο παρακάτω βιβλίο:

http://www.protoporia.gr/disekatommyria-gia-toys-trapezites-chrei-gia-to-lao-p-314103.html.

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Η καταστολή γνώρισμα φασιστικό

Η καταστολή βρίσκεται στο αίμα των φασιστικών επιλογών των αθεράπευτων αστικών κομμάτων της Κεντροδεξιάς, αλλά τώρα και του ξεκομμένου μπαλαντέρ αριστερού Κουβέλη. Δεν κατάλαβαν ότι οι καιροί άλλαξαν και οι διαμαρτυρόμενοι νεολαίοι, δεν μασάνε πλέον καμιά τρομοκρατία.

Πρωθυπουργέ, συγκυβερνήτες Βενιζέλε, Κούβελα, Δένδια και οι υπόλοιποι υπουργοί, εάν συνεχίσετε να προκαλείτε και να τρομοκρατείτε τους καταπιεσμένους κι' εξαντλημένους από την αφόρητη κρατική φοροκλοπή συμπολίτες μας, και να θάβετε το μέλλον της νεολαίας αυτής της χώρας, τότε διαπράττετε το έγκλημα του έσχατου δοσιλογισμού.

Μην προσδοκάτε, ότι θα μείνετε ατιμώρητοι, όπως οι δοσίλογοι συνεργάτες των δυνάμεων κατοχής. Οι ίδιοι οι ψηφοφόροι της ιδεολογικής σας στήριξης, θα σας καταδικάσουν. Και όχι μόνον εκλογικά. Παρήλθον οι χρόνοι εκείνοι της μίζερης κι' απυρόβλητης ατιμωρησίας.

Και είναι εγκληματικό να εξωθείτε τα παιδιά μας που υπηρετούν στα σώματα εθνικής ασφάλειας, και να τα χρησιμοποιείτε, ως γενιτσαράκια των δυνάμεων καταστολής.

Μην εξαντλείτε την υπομονή τους, γιατί βιώνουν και πληρώνουν και οι ίδιοι, με συγγενείς και φίλους, την οργανωμένη πολλαπλή κρίση, υπέρ των ασυνείδητων καιροσκόπων δανειστών, οι στόχοι των οποίων είναι ξεκάθαροι, με την επιβολή εξαντλητικής πείνας, να μας εξαγοράσουν, αντί πινακίου φακής και τα καλυβάκια μας ακόμη.

Βλέπω ν’ επαναλαμβάνονται οι εικόνες φρίκης με τον εξ ασιτίας ομαδικούς θανάτους που δεν έφταιγαν μόνον οι δυνάμεις κατοχής που άρπαξαν και την μπουκιά μας ακόμα, αλλά και οι σύμμαχοί μας οι άγγλοι, με το εμπάργκο που μας επέβαλαν, δήθεν σε βάρος των γερμανοϊταλοβουλγάρων.

Τον χειμώνα του 41-42, μόνον στην Αττική, κλάψαμε τριακόσιες χιλιάδες νεκρούς, ενώ οι καιροσκόποι θησαύριζαν. Οι άνθρωποι έξαλλοι ξεπουλούσαν, όσο, όσο, τα πάντα γι’ ένα κομμάτι μπομπότα.

Διαπραγματευθείτε σθεναρά την αξιοπρέπεια και τη ζωή των ψηφοφόρων Ελλήνων συμπατριωτών σας.

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Ξύπνισεν ο ραγιάς.

Είναι πιο απλά τα πράγματα. Ο στυγνός αντικοινωνικός καπιταλισμός είναι ανυπόφορος, σ' όλες τις μορφές του. Ιδιωτική, αστική, κομματική ή κρατική.

Στο Καθεστώς του Τσαουσέσκου, ζούσαν οι πολίτες λιτά, αλλά δεν τους απασχολούσαν τα προβλήματα υγείας, παιδείας, στέγασης. Τα τρία αυτά αγαθά δεν ήταν εμπορεύσιμα. Ήταν προσιτά σ’ όλους τους πολίτες. Εφήρμοζαν την προληπτική ιατρική. Δεν πεινούσαν και δεν δοκίμαζαν το άγχος και τα στρες της φτωχολογιάς και της εξαθλίωσης των δυτικών κοινωνιών.

Τους έλλειπαν βέβαια, οι πολυτέλειες και η χλιδή. Λένε ότι, μ’ ένα ζευγάρι καλτσόν αγόραζες τον έρωτα. Γιατί πάντα οι άνθρωποι αναζητούν εκείνα που δεν έχουν και μάλιστα, όταν χρησιμοποιούνται απ' άλλους λαούς. Οι λαοί των σοσιαλιστικών χωρών λαχταρούσαν τη δυτική φινέτσα και τον καταναλωτισμό της.

Σήμερα οι οπαδοί όποιων συστημάτων βαίνουν προς τη λεωφόρο της αφύπνισης. Στελέχη της πολιτικής ηγεσίας της ΝΔ, αποδοκιμάστηκαν από τους συνδικαλιστικούς της φορείς, για την στυγνή πολιτική της διατεταγμένης λιτότητας που επέβαλαν οι οικονομικοί εισβολείς στη χώρα μας. Η αποδοκιμασία εφαρμόζεται, σ' όλα τα κόμματα και από τους οπαδούς τους.

Ξύπνησε ο ραγιάς. Φοβάμαι ότι θα γίνει της Αργεντινής πολλαπλάσια, με απρόβλεπτες συνέπειες. Ας επαγρυπνούμε όλοι θύτες και θύματα, άρχοντες και αρχόμενοι, κόμματα κι' οπαδοί.

Απαξιώθηκαν εκκλησία και πολιτεία.



Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι. Η υποκριτική συμπαιγνία πολιτείας και εκκλησίας, δεν καταπίνεται με τίποτε. Ντροπή στην εξουσία που ανέχεται αναχρονιστικούς νόμους που επιβλήθηκαν σε εποχές μαύρης συγκυριαρχίας του κράτους της καταστολής με τον απόλυτο χριστιανικό δεσποτισμό.

 

Τέρμα στην ξεπερασμένη μεταφυσική ψυχοσωτηρολογία των Αγίων Πατέρων Ημών και των εθνοσωτήρων πολιτικών μας. Καιρός για χρηστοδιοίκηση κι εξυπηρέτηση του πολίτη, μην του ζητάμε, από πάνω και τα ρέστα. Συνέλθετε... παρήλθον οι χρόνοι του απυρόβλητου-ατιμώρητου σκοταδισμού. Κληρικοί και πολιτικοί έχουν απαξιωθεί. Ας το χωνέψουν κι ας αλλάξουν συμπεριφορά.

 

Δεν αποτελεί βλασφημία η κατακραυγή των μόνιμων εξαπατημένων εξουσιαστικών θυμάτων, ενάντια στους ρασοφόρους κι’ επίορκους πολιτικούς που εξαπατούν πιστούς κι’ οπαδούς, μ’ υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα και μ’ ανύπαρκτες ασώματες υπερδυνάμεις, στις οποίες πρέπει, τάχα, ν’ υποταχθεί ο άνθρωπος, γιατί τάχα, εξαρτάται απ’ αυτές η συνέχιση της ζωής τους, σε μιαν ανύπαρκτη μέλλουσα Ουράνια Βασιλεία. Με σκοπό τον έλεγχο και την εκμετάλλευση.

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Οι ασυνεπείς και παράσπονδοι Άγγλοι



Η πραγματική ιστορική απεικόνιση μας δεσμεύει να αφηγούμαστε τα γεγονότα, όπως τα συναντούμε και ν' αφήνουμε στους συμπολίτες μας να τ' ερμηνεύουν αυτοί, όπως τ' αντιλαμβάνονται. Το 65 στην πλατεία της Αραβυσσού που βρίσκεται μόλις 7 χιλιόμετρα από τα Γιαννιτσά, στις πλούσιες γάργαρες πηγές που εκρέουν από το υπογάστριο του όρους Πάϊκου, ρώτησα έναν μεσήλικα που καυχιόταν ότι υπηρέτησε στα κατοχικά τάγματα ασφαλείας, τι τον οδήγησε στην ένταξή του σ' αυτά.

 Απάντησε: Μεταξύ των άγγλων και των γερμανών προτίμησα τους δεύτερους, επειδή είναι μπεσαλήδες. Οι άγγλοι είναι άπιστοι στυγνοί καιροσκόποι. Είμαι απ' αυτούς που δεν μπορώ να ξεχάσω κι ν' αμνηστεύσω τα τερατουργήματα των ταγματασφαλιτών. Αλλά διερωτώμαι, μήπως σχετικά με την παρασπονδία των άγγλων είχε δίκιο ο χερίφης;

Για τις παρασπονδίες των άγγλων έχω γράψει στο βιβλίο μου που έχει τίτλο "Το τελευταίο Κρατίδιο των Ελλήνων του Πόντου», όπως αυτά περιγράφονται, στ’ ανέκδοτα απομνημονεύματά του ο οπλαρχηγός πατέρας μου, υπό τη γενική αρχηγία του Κολοκοτρώνη του Πόντου Τάσου Παπαδόπουλου, του επονομαζόμενου «Κοτσά Αναστάς»(Μέγας Ανασάσιος), στο αντάρτικο κατά των Κεμαλικών, στην ογκώδη ορεινή περιοχή του Τόπ Τσαμ από τον Απρίλιο του 1919, έως και τον Σεπτέμβριο του 1922.

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Συνένοχοι κι' αδρανείς

Κατέφθασεν ο "Αντίχρηστος", μας ξαναμάτωσαν τα χτήνη. Αγρίεψαν, συνωμοτούν, ξεσάλωσαν, δηώνουν. Κλέβουν, καίνε και ρημάζουν. Πρωταγωνιστές οι ντόπιοι και ξένοι αδίστακτοι σαρκοβόροι της αισχροκέρδειας.

Συνένοχοι τραγικοί αυτοί που δεν αντιδρούν, δεν βλέπουν δεν ακούνε. Είναι αναίσθητοι στις αυτοκτονίες της απελπισίας. Χλευάζουν τους αγανακτισμένους που αποτελούν τις γνήσιες και υγιείς δυνάμεις αντίστασης στων αδίστακτων εχθρών τα φουσάτα που καίνε τα σπαρτά της ελπίδας και της ανάπτυξης.

Όταν τους τζουρουφλίξουν οι φλόγες των διπλανών τους, τότε θα υποστούν τις συνέπειες της αδικαιολόγητης αδράνειάς τους.

Δικαιολογημένα σκούζει ο Χάρης. Η απόλυτη καταπίεση θα προκαλέσει ένα ντόμινο ανεξέλεγκτων κι αιματηρών αντιδράσεων. Η αφόρητη πείνα θολώνει τον άνθρωπο, γεννά το χάος καιδημιουργεί συνθήκες, όπως έγινε στην Αργεντινή.

Μακάρι να διαψευσθούμε. Αυτός ο όλεθρος θα είναι έργο ενός πραγματικού Αρμαγεδόνα, έργο ανθρώπινο και κανενός τιμωρού θεού. Αποτέλεσμα του άκρατου φαταουλισμού και της ανωριμότητας αυτών που όχι μόνον δεν αντιδρούν, αλλά από πάνω στηρίζουν τους εκάστοτε εισβολείς.

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Αποδιαστρέβλωση της ιστορικής Αλήθειας




Η ομάδα των άστοχων ιστορικών αμφισβητήσεων, διαστρεβλώσεων κι' αναληθειών, ξαναχτύπησε, με νέους αστήρικτους ομαδικούς χλευασμούς. Πολυξέρηδες, οι σκοτεινές δυνάμεις είναι υπαρκτές.

 Απλώς πολωμένοι, συστρατευθήκατε στο μαντρί τους. Κουνάτε τα κεφαλάκια σας και θα τις αντιληφθείτε. Είναι αυτοί που σας κρατούν σ' ομηρία και δεν ξέρετε τί ξεφουρνίζετε. Πάψτε να βλέπετε και να ερμηνεύετε τα γεγονότα μονόπαντα. Χλευάζουν οι μονόχνοτοι μωροί, οι νουνεχείς αφουγκράζονται.

Το 43-49, έγινε το μεγαλύτερο εθνικό έγκλημα που είχε οικτρό εθνικό αποτέλεσμα. Τιμωρήθηκαν οι πατριώτες αγωνιστές κι επικράτησαν οι δοσίλογοι. Αυτή είναι η μεγάλοι ιστορική αλήθεια. Διαβάστε και κανέναν ξένο αντικειμενικό ιστορικό αναλυτή.

Μην περιορίζεσθε, μόνον στους Παπακώστηδες και τους Α. Τοσίτσα  του "συγγραφέα του "Φωτιά και Τσεκούρι". Διαβάστε και τους Καπεταναίους του Ντομινίκ του Γάλλου ιστορικού αναλυτή, για το τί έγινε στην Ελλάδα, στην επίμαχο περίοδο του ανιστόρητου αισχρού εμφύλιου.

Σας δήλωσα κι' άλλη φορά. Έζησα τα γεγονότα, κάηκε το σπίτι μου δύο φορές και το 43 και το 47. Έχασα αγαπημένους συγγενείς και φίλους κι' από τις δύο μεριές. Δεν χαρίζομαι σε κανέναν και προπάντων, σ' ανεύθυνους ξερόλες. Μελετήστε, η γνώση σώζει, αγαπημένοι μου νεοσσοί.

Όσοι δεν ξέρουν αντικειμενική ιστορία, βλάπτουν τον ίδιο τον εαυτό τους και το σύνολο των συγγενών και φίλων, ολόκληρης της πολύπαθη χώρας μας. Δεν βλέπετε με τι βρώμικες μεθόδους εξύφαναν την κρίση της υπερχρέωσης και μας οδηγούν σε νεότερες συμφορές, στην απόλυτη πείνα, για να μας μερεμετήσουν οι αδίστακτοι κι ελεεινοί καιροσκόποι, ντόπιοι και ξένοι;

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Μορφές παλλαϊκών αγώνων



Ντίνα Λυμούδη: Άλλη μια ΣΙΝΙΣΤΩΣΑ πρέπει να ληφθεί υπ' όψιν , των ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ με ΟΠΛΑ !!!

Ιωάννης Αναστασιάδης: Όχι άλλο αδικοχαμένο αίμα. Οι διχαστές αυτό επιδιώκουν. Πρέπει να συσπειρωθούν τα θύματα που αποτελούν το 95% των καταπιεσμένων.

Ντίνα Λυμούρη σε αυτό τον πόλεμο , έχουμε 3000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝΤΕΣ, με φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς τους κυβερνώντες, και εμείς θα συνεχίσουμε ΑΟΠΛΟΙ ;

Ιωάννης Αναστασιάδης: Η οποιαδήποτε ένοπλη διεκδίκηση είναι καταδικασμένη, γιατί αποτελεί μόνιμη μέθοδο των σκοτεινών δυνάμεων.  Αυτό ευνοεί τα σχέδια της άρχουσας τάξης, των μακελλάρηδων, των δυνάμεων καταστολής.

Θυμηθείτε τί έγινε το 44-49. Εξώθησαν την αριστερά, μετά τον αφοπλισμό των νικητών ελασιτών, με τη κατάπτυστη συμφωνία της Βάρκιζας, να αρχίσουν την ένοπλη αντίσταση, ύστερα από δεκαοχτάμηνη μονόπλευρη καταδίωξη των εαμοελασιτών.

Ενώ γνώριζαν, ότι η Σοβιετική Ένωση δεν θα βοηθούσε, λόγω δεσμεύσεων του Στάλιν προς τον Τσόρτσιλ και τ' ανάπαλιν. Τους εξόντωσαν οι αγλοαμερικάνοι που στήριξαν και με βόμβες ναπάλμ τα καπιταλιστικά αντιλαϊκά σχέδια του παλατιού και του Λαϊκού κόμματος του Τσαλδάρη. Ένα παλλαϊκό κίνημα του 80% συμμετοχής του Ελληνικού λαού, το τζάκισαν, στηριζόμενοι και στους υπόδικους, για δοσιλογισμό και συνεργασία με τις δυνάμεις κατοχής, ταγμασφαλίτες

Το αποτελεσματικότερο όπλο κατά των τυράννων είναι η παθητική αντίσταση που με εισήγηση κι' επικεφαλής τον ιστορικό  πολιτικοφιλόσοφο Ματάχμα Κάντυ, εφήρμοσαν οι Ινδοί, ενάντια στη κυριαρχία των άγγλων ιμπεριαλιστών.

Σαμποτάρισαν τις αγγλικές διοικήσεις, δεν αγόραζαν τα μονοπωλιακά προϊόντα των άγγλων μεσαζόντων, όπως το αλάτι, υφάσματα. Δεν τους παρέδιδαν το λουλάκι, επανήλθαν στην ύφανση και την ένδυση με την ινδική κάνναβι. Οι άγγλοι έφυγαν νύχτα το 1956 από τις Ινδίες.