Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Η καταστολή γνώρισμα φασιστικό

Η καταστολή βρίσκεται στο αίμα των φασιστικών επιλογών των αθεράπευτων αστικών κομμάτων της Κεντροδεξιάς, αλλά τώρα και του ξεκομμένου μπαλαντέρ αριστερού Κουβέλη. Δεν κατάλαβαν ότι οι καιροί άλλαξαν και οι διαμαρτυρόμενοι νεολαίοι, δεν μασάνε πλέον καμιά τρομοκρατία.

Πρωθυπουργέ, συγκυβερνήτες Βενιζέλε, Κούβελα, Δένδια και οι υπόλοιποι υπουργοί, εάν συνεχίσετε να προκαλείτε και να τρομοκρατείτε τους καταπιεσμένους κι' εξαντλημένους από την αφόρητη κρατική φοροκλοπή συμπολίτες μας, και να θάβετε το μέλλον της νεολαίας αυτής της χώρας, τότε διαπράττετε το έγκλημα του έσχατου δοσιλογισμού.

Μην προσδοκάτε, ότι θα μείνετε ατιμώρητοι, όπως οι δοσίλογοι συνεργάτες των δυνάμεων κατοχής. Οι ίδιοι οι ψηφοφόροι της ιδεολογικής σας στήριξης, θα σας καταδικάσουν. Και όχι μόνον εκλογικά. Παρήλθον οι χρόνοι εκείνοι της μίζερης κι' απυρόβλητης ατιμωρησίας.

Και είναι εγκληματικό να εξωθείτε τα παιδιά μας που υπηρετούν στα σώματα εθνικής ασφάλειας, και να τα χρησιμοποιείτε, ως γενιτσαράκια των δυνάμεων καταστολής.

Μην εξαντλείτε την υπομονή τους, γιατί βιώνουν και πληρώνουν και οι ίδιοι, με συγγενείς και φίλους, την οργανωμένη πολλαπλή κρίση, υπέρ των ασυνείδητων καιροσκόπων δανειστών, οι στόχοι των οποίων είναι ξεκάθαροι, με την επιβολή εξαντλητικής πείνας, να μας εξαγοράσουν, αντί πινακίου φακής και τα καλυβάκια μας ακόμη.

Βλέπω ν’ επαναλαμβάνονται οι εικόνες φρίκης με τον εξ ασιτίας ομαδικούς θανάτους που δεν έφταιγαν μόνον οι δυνάμεις κατοχής που άρπαξαν και την μπουκιά μας ακόμα, αλλά και οι σύμμαχοί μας οι άγγλοι, με το εμπάργκο που μας επέβαλαν, δήθεν σε βάρος των γερμανοϊταλοβουλγάρων.

Τον χειμώνα του 41-42, μόνον στην Αττική, κλάψαμε τριακόσιες χιλιάδες νεκρούς, ενώ οι καιροσκόποι θησαύριζαν. Οι άνθρωποι έξαλλοι ξεπουλούσαν, όσο, όσο, τα πάντα γι’ ένα κομμάτι μπομπότα.

Διαπραγματευθείτε σθεναρά την αξιοπρέπεια και τη ζωή των ψηφοφόρων Ελλήνων συμπατριωτών σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: