Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Απαξιώθηκαν εκκλησία και πολιτεία.



Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι. Η υποκριτική συμπαιγνία πολιτείας και εκκλησίας, δεν καταπίνεται με τίποτε. Ντροπή στην εξουσία που ανέχεται αναχρονιστικούς νόμους που επιβλήθηκαν σε εποχές μαύρης συγκυριαρχίας του κράτους της καταστολής με τον απόλυτο χριστιανικό δεσποτισμό.

 

Τέρμα στην ξεπερασμένη μεταφυσική ψυχοσωτηρολογία των Αγίων Πατέρων Ημών και των εθνοσωτήρων πολιτικών μας. Καιρός για χρηστοδιοίκηση κι εξυπηρέτηση του πολίτη, μην του ζητάμε, από πάνω και τα ρέστα. Συνέλθετε... παρήλθον οι χρόνοι του απυρόβλητου-ατιμώρητου σκοταδισμού. Κληρικοί και πολιτικοί έχουν απαξιωθεί. Ας το χωνέψουν κι ας αλλάξουν συμπεριφορά.

 

Δεν αποτελεί βλασφημία η κατακραυγή των μόνιμων εξαπατημένων εξουσιαστικών θυμάτων, ενάντια στους ρασοφόρους κι’ επίορκους πολιτικούς που εξαπατούν πιστούς κι’ οπαδούς, μ’ υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα και μ’ ανύπαρκτες ασώματες υπερδυνάμεις, στις οποίες πρέπει, τάχα, ν’ υποταχθεί ο άνθρωπος, γιατί τάχα, εξαρτάται απ’ αυτές η συνέχιση της ζωής τους, σε μιαν ανύπαρκτη μέλλουσα Ουράνια Βασιλεία. Με σκοπό τον έλεγχο και την εκμετάλλευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: