Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Αποδιαστρέβλωση της ιστορικής Αλήθειας




Η ομάδα των άστοχων ιστορικών αμφισβητήσεων, διαστρεβλώσεων κι' αναληθειών, ξαναχτύπησε, με νέους αστήρικτους ομαδικούς χλευασμούς. Πολυξέρηδες, οι σκοτεινές δυνάμεις είναι υπαρκτές.

 Απλώς πολωμένοι, συστρατευθήκατε στο μαντρί τους. Κουνάτε τα κεφαλάκια σας και θα τις αντιληφθείτε. Είναι αυτοί που σας κρατούν σ' ομηρία και δεν ξέρετε τί ξεφουρνίζετε. Πάψτε να βλέπετε και να ερμηνεύετε τα γεγονότα μονόπαντα. Χλευάζουν οι μονόχνοτοι μωροί, οι νουνεχείς αφουγκράζονται.

Το 43-49, έγινε το μεγαλύτερο εθνικό έγκλημα που είχε οικτρό εθνικό αποτέλεσμα. Τιμωρήθηκαν οι πατριώτες αγωνιστές κι επικράτησαν οι δοσίλογοι. Αυτή είναι η μεγάλοι ιστορική αλήθεια. Διαβάστε και κανέναν ξένο αντικειμενικό ιστορικό αναλυτή.

Μην περιορίζεσθε, μόνον στους Παπακώστηδες και τους Α. Τοσίτσα  του "συγγραφέα του "Φωτιά και Τσεκούρι". Διαβάστε και τους Καπεταναίους του Ντομινίκ του Γάλλου ιστορικού αναλυτή, για το τί έγινε στην Ελλάδα, στην επίμαχο περίοδο του ανιστόρητου αισχρού εμφύλιου.

Σας δήλωσα κι' άλλη φορά. Έζησα τα γεγονότα, κάηκε το σπίτι μου δύο φορές και το 43 και το 47. Έχασα αγαπημένους συγγενείς και φίλους κι' από τις δύο μεριές. Δεν χαρίζομαι σε κανέναν και προπάντων, σ' ανεύθυνους ξερόλες. Μελετήστε, η γνώση σώζει, αγαπημένοι μου νεοσσοί.

Όσοι δεν ξέρουν αντικειμενική ιστορία, βλάπτουν τον ίδιο τον εαυτό τους και το σύνολο των συγγενών και φίλων, ολόκληρης της πολύπαθη χώρας μας. Δεν βλέπετε με τι βρώμικες μεθόδους εξύφαναν την κρίση της υπερχρέωσης και μας οδηγούν σε νεότερες συμφορές, στην απόλυτη πείνα, για να μας μερεμετήσουν οι αδίστακτοι κι ελεεινοί καιροσκόποι, ντόπιοι και ξένοι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: