Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Συνταγή αναίμακτης κι' επετυχημένης επανάστασης


Αγαπητέ συμπατριώτη και συμπολίτη μου, οι υπερχρεώσεις, τα μνημόνια, κουρέματα χρεών, ομολογιούχων, των ασφαλιστικών ταμείων και της βουλημικής πονηριάς τους το κάγκελο…….

Όλα τα παραπάνω κι' άλλα αρπακτικά συστήματα, όπως του πλαστικού χρήματος και της φουσκωτής οικονομικής συναλλακτικής αγοράς, αποτελούν εργαλεία ληστρικής συσσώρευσης πλούτου από μέρους της συστημικής κι' οργανωμένης πλουτοκρατίας.

Που όταν κερδίζει(σχεδόν πάντα), τα κέρδη της τα καρπούται η ίδια, κι' όταν χάνει, τη χασούρα της τη φορτώνει στις πλάτες των μισθωτών, των συνταξιούχων και γενικότερα στους μικρομεσαίους επαγγελματίες και τους καταναλωτές, γενικά στη φτωχολογιά.

Αυτή η μεγάλη κοινωνική αδικία δεν ανατρέπεται, για πάρα πολλούς λόγους, εκ των οποίων ο σπουδαιότερος είναι η ασυνεννοησία των αποκαλουμένων ανθρωπιστικών δημοκρατικών δυνάμεων.

Η συνέχεια της συνέχειας:

Κυνηγώντας τις χίμαιρες των επάρσεων, χάνουμε τις δυνατότητες συνεννοήσεων που οδηγούν στη σύνθεση απόψεων και των αναγκαίων συμπράξεων. Αναφέρομαι στο κκε που διακηρύσσει ότι οι αριστερές δυνάμεις δεν αθροίζονται.

Το κόμμα αυτό οφείλει συσσωρευμένες συγγνώμες κι' απολογίες, στους οπαδούς του και τον ελληνικό λαό, για τις εγκληματικές του παραλήψεις, υπέρ της ιδεολογικής του πατρίδας. Μην μας ζητά και τα ρέστα.

Οι αγώνες γίνονται για τον τόπο και το λαό μας. Και ακολουθούν οι έγνοιες για την διεθνή αλληλεγγύη των λαών.

Δεν μπορείς να πάρεις τα μέσα παραγωγής, ανατρέποντας την πλουτοκρατία. Δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Την επανάσταση θα την ξεκινήσεις δημιουργώντας εστίες οάσεων σοσιαλιστικών προτύπων στους χώρους της πρωτογενούς παραγωγής και των φορέων εντάσεων εργασίας. Το σιτάρι πρέπει να γίνει ψωμί, αρτοσκευάσματα και είδη ζαχαροπλαστικής από τους ίδιους τους αγροτοκτηνοτρόφους και τους άνεργους φορείς εργασίας.

Θα μπορούν να μοιράζονται μεταξύ τους και υπέρ των καταναλωτών, τις υπεραξίες που καρπούνται οι μονοφάγοι μεσάζοντες.

Προσπάθεια που δεν καταβλήθηκε, μέχρι τώρα από τις ανθρωποκεντρικές ηγετικές δυνάμεις. Πώς θ’ ανατρέψεις τους ισχυρισμούς των μεσαζόντων, ότι χωρίς αυτούς πεινούν οι εργαζόμενοι κι’ οι πρωτογενείς παραγωγοί των οποίων τα προϊόντα αγοράζουν στο επίπεδο του κόστους παραγωγής τους;

Συνέλθετε εθνοπατέρες της Αριστεράς, των οικολόγων κι άλλων δημοκρατικών δυνάμεων. Συνενωθείτε, σ’ Ένα Παλλαϊκό Αγωνιστικό Μέτωπο κ’ ανατρέψτε τους αμετανόητους φαύλους.

Έχετε τη μοναδική ευκαιρία σ’ αυτές τις καθοριστικές κρίσιμες στιγμές για την Ελλάδα και τον πολύπαθο Λαό Της. Έχουν πέσει οι μάσκες. Αυτοαποκαλύφτηκαν κι απαξιώθηκαν στους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και σ’ ολόκληρο τον δεινοπαθούντα λαό μας.
Πολεμήστε τους Μνημονιακούς, τα τυφλά γενιτσαράκια των μεσαζόντων, τοκογλύφων και των κακών συναπαντημάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: