Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Η υποκρισία της εξαπάτησης

Πράξη της ματαιόδοξης εθνικής υποκρισίας της αόρατης κολακιάς των ηγεσιών πολιτείας κι' εκκλησίας, για την Ελλάδα την Αθάνατη που ποτέ δεν πεθαίνει, μα πάντα της συνθλίβουν κι’ αφανίζουν τα τέκνα Της, στο βωμό της καιροσκοπίας και του παράνομου πλουτισμού.

Ζήτωσαν οι τσαρλατάνοι, λαοπλάνοι, αδίσταχτοι θήτες των ονείρων και του δικαιώματος ζωής της νεολαίας και γενικότερα του Ελληνισμού.

Ενώ μας καταστρέφουν, με τις υπερχρεώσεις και το γενικό ξεπούλημα του εθνικού πλούτου, προσπαθούν με τις ανούσιες φιέστες, παρελάσεις κι΄ αναβιώσεις του ιστορικού μας εθνικού μεγαλείου, να μας αφιονίζουν. Μπουχτίσαμε την μαύρη προπαγάνδα και δεν περνάει πια. Τους πήραμε χαμπάρι.

Δεν μπορούν από τη μια, να πολεμούν και να προβοκάρουν τους εθνικούς μας ήρωες και τις υγιείς παραγωγικές πατριωτικές δυνάμεις και από την άλλη να τους προβάλλουν. Δέστε τους Κολοκοτρώνη, Νικηταρά, Μαντώ Μαυρογέννους, όπως κι’ οι βαρύγδουποι χαρακτηρισμοί, ως η σπονδυλική στήλη της οικονομίας μας που διακηρύσσουν ότι είναι οι μικρομεσαίοι βιοτέχνες-επαγγελματίες, γεωκτηνοτρόφοι καταναλωτές και από την άλλη να τους συνθλίβουν.

Ποια λύση προτείνετε; Δεν θέλουν κούρεμα, αντί να μας κουρεύουν; Κλάδεμα, αντί να μας κλαδεύουν; Με αφορμή της παραπομπής του Steliow Franq στην αμέσως παρακάτω είδηση

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150731886307137&set=a.52412042136.47856.550772136&type=1

Δεν υπάρχουν σχόλια: